Curtis és Majka ismét különválnak, miután Curtis drogproblémái miatt nem jelent meg a megszervezett koncerten.

A közösségi média-oldalukon jelentették be, hogy Curtis és Majka a továbbiakban megint külön folytatják útjaikat. Curtis ezzel busás összeget veszít, írja168.

“A Majka és Curtis-produkció ára közel hat és fél millió forint, plusz útiköltség, amelyből – ha minden zenészt, segítőt és technikát kifizettek – a két főszereplőnek úgy egy-egy millió forint körüli gázsi jut” – magyarázta egy bennfentes.

Azaz a hétvégi két buli és a további nyolc meghirdetett, most már csak Majka-koncert után tízmillió forinttól esik el Curtis amiatt, hogy hagyta megint kicsúszni a lába alól a talajt.

Az sem könnyít Curtis helyzetén, hogy vélhetően a legtöbb koncertszervező elvesztette a bizalmát a rapperben, így szólókarrierjét sem lesz egyszerű folytatnia.

Vannak ugyan még lekötött szólókoncertjei, de szombat óta semmi esély nincs arra, hogy újakat írhasson be a naptárába. Curtis jó időre leírta magát, jelen pillanatban senki nem bízik abban, hogy meg is jelenik a koncerten, amit vele hirdetnek meg, így az őszi szezonról le kell mondania.

Influenszerként még van lehetősége bevételt szerezni, de a vele hirdetőknek számolniuk kell azzal, hogy a rapperrel hirdetni kockázatos, hiszen bármi rosszul sülhet el. Ennek ellenére kihátrálni a bajba jutott zenész mögül ugyancsak kockázatos lehet. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet