Leforgott Curtis és Szabó Ádám új videóklipje, A keserű magány

Véresen komolyan vették a forgatást.

Folytatásra készülnek

Curtis, azaz Széki Attila és Szabó Ádám a múltban jó barátságot kötöttek, sőt készítettek egy közös slágert, az Ez vagyok ént, melyet a YouTube-on már több mint 3 millióan tekintettek meg. 

Ezért is juthatott eszükbe, hogy érdemes folytatni ezt a jó szériát közösen, így belevágtak az imént említett dal második részébe.

Ezt egy véres fotóval közölték rajongóikkal. Mint írta Széki a fotóhoz, “hamarosan láthatjátok A keserű magány című dalunkat.”

Curtis és Szabó Ádám közös fotója több rajongónak is sok volt

Hirdetések

Az eredeti, Ez vagyok én című dalban, melynek a folytatásába vágtak most bele közösen, Curtis többféle ruhában is megjelenik, az egyik ilyen például egy papi habitust, Szabót pedig szerepe szerint börtönben kínozzák. 

Kapcsolódó cikk

Több rajongó elismerősen nyilatkozott a korábbi dalukról, illetve nagyon várják a folytatást. Mindazonáltal többen kiakadtak a feltöltött fotó láttán.

Csak a színpadról tűnt el

Úgy tűnik, a színpadtól ugyan elbúcsúzott határozatlan időre az előadóművész, ám a fentebb említett közös projekt szerint ez nem vonatkozik a színpadon kívülre. 

Mint ismert, Majka mellett Curtis is bejelentette, hogy határozatlan időre eltűnik a színpadról. 

“Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is. Az idei évre lekötött CURTIS bulikat (sic!) felfüggesztem, egy-két tv-s szereplést kivéve eltűnök határozatlan időre a színpadról. A magánéletemben is volt rengeteg csatám a közelmúltban, amit ugyancsak nehezen tudok feldolgozni, de szerencsére a párom, a kisfiam és pár jó barátom sokat segítenek. Szeretlek titeket és hamarosan újra találkozunk, de most pihennem kell” – írta akkor a közösségi oldalain.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet