Nézem Film A Cukorfalatok a megjelenés előtt is sokakat feldühített pedofil...

A Cukorfalatok a megjelenés előtt is sokakat feldühített pedofil tartalmaival

Promóció

A Netflix által készített Cuties (Cukorfalatok) című film eltávolítását követelik, amiért szexuálisan túlfűtötten mutatja be a gyerekeket.

A film forgatókönyve díjat is nyert

Promóció
- Advertisement -

A Netflix hajlamos rá, hogy megosztó tartalmakat készítsen, a Jézus életét feldolgozó vígjáték is heves indulatokat váltott ki.

A streamingszolgáltató a napokban jelentette meg a Cukorfalatok előzetesét, emlékeztet a The Guardian. A filmet a fiatal rendező, Maïmouna Doucouré rendezte, akiknek 2017-es rövidfilmje, a Mamans César-díjat érdemelt. Még ugyanabbaa az évben a Sundance Filmfesztiválon a Cukorfalatok forgatókönyve is díjat érdemelt, így elindulhatott a film elkészítésének folyamata.

Cukorfalatok / Fotó: Netflix

A Cukorfalatok egy 11 éves szenegáli muszlim kislányról, Amy-ről szól, aki a tradicionális értékek és egy fiatal lányokból álló lázadó csapat között őrlődik. A film promóciója során a lázadó lányokat különböző ízléstelen fotókkal, szexuális pózokkal ábrázolták, amely sok embernél kiverték a biztosítékot. Voltak viszont, akik kiálltak az alkotás érdemei mellett.

Ez egy szép film. Magával ragadott a Sundance Filmfesztiválon. Friss hangot, egy fiatal francia szenegáli nő élményeit mutatja be. A film látlelet is a serdülő lányok hiperszexualizáltságáról

– magyarázza Tessa Thompson színésznő.

Petíció indult a film eltávolításáért

A Netflix-film ellen a change.org weboldalon petíciót indítottak, amelyben azt követelik, hogy távolítsák el a platformról. Eddig több mint 150 ezer tiltakozó írta alá a petíciót.

Ferenc pápa feloldotta pedofil ügyekre vonatkozó titkosítást

Ferenc pápa közölte kedden, hogy eltörli a legmagasabb szintű titkosítást, amely eddig a kiskorúakkal szemben papok által elkövetett szexuális visszaélések, erőszak és pedopornográfia vatikáni és egyházmegyei jogi dokumentációjára vonatkozott, írja a . Az intézkedés a polgári hatóságokkal való együttműködés elősegítését célozza.

„Visszataszító ez a film, hiszen tizenegyéveseket mutat be szexuálisan túlfűtött állapotban, a pedofilok örömére és negatív befolyással van a gyermekeinkre is! Nincsen szükség ilyesfajta tartalomra ebben a korban. Főleg akkor, amikor a szexuális kereskedelem és a pedofil tartalmak ilyen mértéket öltenek! Nincs kétség, hogy ez veszélyes tartalom” – olvasható a petícióban.

A Netflix végül bocsánatot kért a nem megfelelő promóciós tartalmak miatt, amely véleményük szerint nem tükrözi a film valódi mondanivalóját.

Promóció
ForrásNetflix
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3