Szívritmuszavarban szenvedett Czibók László, az ÉNB szereplője

Kedden hunyt el Czibók László vlogger, az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, miután nem épült fel agyvérzéséből. 

Szívritmuszavarban is szenvedett

Korábban a ContextUs is megírta, hogy kedden elhunyt Czibók László, miután agyvérzése miatt kritikus állapotban szállították kórházba múlt héten.

czibok laszlo halalanak oka meghalt ejjel nappal budapest youtube
/ Fotó: Czibók László hivatalos Instagram-oldala

A Bors most megtudta, milyen betegségekkel küzdött a vlogger. Czibók 14 éves kora óta küzdött vérnyomásproblémákkal, a születésekor pedig szívritmuszavart is megállapítottak nála. Emiatt tavaly orvosi kezelésen esett át, amikor vérrögöt találtak a szívénél. Így feltételezhető, hogy ez okozta a testépítő-edző halálát.

Szteroidokat is kipróbált

Czibók egy 2019-ben megosztott videóblogjában beszélt arról, hogy korábban rendszeresen használt teljesítményfokozó szteroidokat is, ám azok használatával az egészségügyi állapota miatt fel kellett hagynia.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Kipróbáltam minden létező szteroidot, nem tagadtam soha a videóimban sem, de már jó ideje nem szedek semmit, de ezt sem hiszik el. Egyfolytában kokszosnak állítanak be, de nem érdekel, mert jó ideje nem élek ezekkel a dolgokkal. Marha egyszerű, egészségügyi okok miatt[/perfectpullquote]

– mondta az ÉNB Mikiként ismerté vált férfi.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból