Czibók László párja, Georgina egy videóban osztotta meg a hírt, hogy az Éjjel-nappal Budapest szereplője – akit ÉNB Mikiként ismer Magyarország – agyvérzést kapott.

Vasárnap vitték kórházba

Georgina, Czibók barátnője hétfőn egy, a YouTube-ra feltöltött videóban tudatta, hogy párja, vagyis a közkedvelt Éjjel-Nappal Budapest Mikije vasárnap agyvérzést kapott, írja a Blikk. Az ÉNB sztárját kritikus állapotban vitték kórházba, párja annyit mondott, nem biztos, hogy felépül.

Czibók László Youtube Agyverzes Betegsege Scaled
Czibók László, Az Éjjel-Nappal Budapest Szereplője, Vlogger / Fotó: Ivándi-Szabó Balázs

„Elég nagy területet érintett az agyvérzés, nagyon kell neki a szurkolás. Minden esély megvan, hogy nem jön vissza, és azt szeretném, ha ma este 8 óra körül mindenki egyszerre imádkozna érte” – mondta sírva a videóban Georgina. Egy második videóban Czibóknek szórító kommentekre reagált a barátnő.

Új videót tett közzé a barátnő

Közben Georgina egy újabb videóval jelentkezett, amelyben elmondta, hogy másnap bemegy a párjához a kórházba.

Kérés Czibók Laci rajongóihoz

Mondjátok el neki videoban, mennyire várjátok! Lejátszom neki, hadd hallja!

Arra kéri a rajongókat, ha van rá lehetőség, próbáljanak eljuttatni neki egy videóüzenetet, amelyben biztosítják róla, hogy visszavárják. A hölgy szerint nagyon sokat segítene, ha Czibók hallaná ezeket az üzeneteket, és nagyon örülne, ha ez délután 4 óráig összejönne, mert akkor megy be meglátogatni a párját.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk