Követem Élet + Stílus Nézd meg mennyire elhíztak a Marvel-szuperhősök egy mexikói művésznek...

Nézd meg mennyire elhíztak a Marvel-szuperhősök egy mexikói művésznek köszönhetően

Promóció

Mi lenne ha a legnagyobb mozisikerek hősei nagyobbak lennének, mint amilyenek megalkották őket?

Promóció

A mexikói Carlos Dattoli fogta a kedvenc szuperhőseinket és „felhizlalta” őket, és egy elképesztő képsorozatot kreált Fat Heroes (Dagadt hősök) címmel.

Carlos Cattoli mexikói grafikus / Kép: Carlos Cattoli Art

A legtöbb popkulturális ikont eredetileg fitt és tökéletesen kidolgozott testalkattal ábrázoltak – mint például a Marvel-univerzum hőseit, a Dragon Ball karaktereit vagy a Power Rangers tagjait – most pedig felszedtek pár kilót a művésznek köszönhetően.

Így macskásodott meg Deadpool és Venom / ContextUs

A szuperhős-filmeknek nem csak őrülten látványosnak kell lenniük, hanem ugyanolyan fontos a szuperhős és a főgonosz karaktere is, amelyek olyankor dühöngő őrültek, játékosak vagy éppen Isten-komplexusuk van. Ki másnak vannak még hasonló tulajdonságai? Hát igen, a macskáknak. Ennek az elgondolásnak a mentén Fajareka Setiawan indonéz digitális illusztrátor nekilátott, hogy a Marvel- és DC- karaktereket átformálja macskafélékké, megalkotva saját Catvengers-univerzumát.

A Dagadt hősök sorozat négy évvel ezelőtt kezdődött.

As a recommendation, I included Cap Marvel on my serie, so now this will be the last piece! and with her, I have uploaded all the posters to my other sites (which you can find in my profile) there you can see them in a higher resolution, well, once again, thank you for the support! and I hope you enjoyed the serie! #marvel #captainmarvel #avengersendgame #marvelmovies #brielarson #avengers #infinitywar #avengersendgame #deadpool #nintendo #starwars #mariobros #dragonball #goku #powerrangers #mmpr #guardiansofthegalaxy #thundercats #saintseya #fanart #illustration #carlosdattoliart

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Azóta a művész stílusa még inkább realisztikussá vált, hogy még élethűbben ábrázolhassa a meghízott szuperhősöket.

Carlos Dattoli nagyszerűen ragadta meg a „nagy test, nagy élvezet” koncepcióját a képei segítségével. Ha nem tudnál betelni a látottakkal, akkor látogasd meg a művész ArtStation vagy Instagram-portfólióját, hogy még több karakter alternatív ábrázolását csodálhasd meg.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3