Ha sikerül megegyezniük, akkor Dakota Johnson is csatlakozik Olivia Wilde pszichothrillerének, a Don’t worry Darling (Ne aggódj kedves) parádés szereplőgárdájához.

Tizenhármas újra rendez

Korábban már hírt adtunk arról, hogya Dr. House-ban feltűnt Olivia Wilde ismét rendezni készül, és micsoda neveket nyert már meg a projektnek! A casting még tart, és most ismét egy nagyágyút szemeltek ki a Don’t Worry, Darling stábjába. A Variety úgy tudja, hogy Dakota Johnsonnal  tárgyalnak az alkotók.

Dakota Johnson
Dakota Johnson Fotó: Rob Latour / Shutterstock

Johnson a már korábban bejelentett színészi gárdához csatlakozhat: Florence Pugh, Shia LaBeouf és Chris Pine már aláírt, és Wilde is feltűnik majd a filmvásznon egy fontos mellékszerepben.

A Mátrix 4 nem fél a koronavírustól, július elején folytatódhat a forgatás

Lana Wachowski sci-fijének, a Mátrix 4-nek produkciója a koronavírus-járvány miatt állt le, de a a Warner Bros. filmstúdiótól megtudta, a stúdió most további nyolc hétre meghosszabbította a szerződéseket, hogy a színészeket legalább július 6-ig megtartsa. A Mátrix 4 forgatása februárban kezdődött San Franciscóban, majd a stáb március közepén Berlinbe költözött.

Egyelőre még keveset tudunk a történetről is. Annyi bizonyos, hogy az 1950-es években játszódik a kaliforniai sivatagban, és a szereplők egy utopisztikus, elszigetelt közösség tagjai.

Katie Silberman, az Éretlenségi társ-forgatókönyvírója, aki a Set it Up című Netflix-vígjátékot is jegyzi, írja majd a forgatókönyvet. A film forgalmazásának jogaiért komoly harcok dúltak Wilde rendkívül sikeres első rendezésének, az Éretlenséginek köszönhetően, így a New Line Cinemas filmstúdió kiemelt projektje lesz a film.

Johnson és LaBeouf ismét együtt játszhatnak

Az executive produceri feladatokat Catherine Hardwicke, Shane és Carey Van Dyke fogja ellátni, Wilde, Silberman, Roy Lee és Miri Yoon a Vertigo Entertainment részéről pedig a producerek lesznek.

Készül a Borderlands videójáték filmadaptációja: Cate Blanchettel tárgyalnak

Mi sem áll távolabb a finom, törékeny, az egyik legelegánsabb és legjobban fizetett hollywoodi színésznőtől, Cate Blanchett ől, mint hogy akcióhősnek álljon, gondolnánk. Azonban lehet, hogy a közeljövőben mégis megteszi, legalábbis már tárgyal róla. A értesülése szerint ugyanis az Oscar-díjas színésznő játszhatja el a Borderlands nevű népszerű videójáték filmadaptációjában Lilith szerepét.

Ha tehát minden szerencsésen alakul, a Don’t Worry, Darlingban újra együtt láthatjuk Johnsont és LaBeouf-t, a 2019-es független filmdráma, a Cukorsólyom után.

The High Note Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers

Check out the official The High Note Trailer starring Tracee Ellis Ross and Dakota Johnson! Let us know what you think in the comments below. ► Watch the Hom…

Johnson legutóbb a The Friend, a Sebek és Luca Guadagnino Sóhajok című remake-jében játszott. Alig pár napja mutatták be legújabb filmjét, a The High Note című romantikus vígjátékot, amelyben Tracey Ellis Ross, Bill Pullman és Ice Cube oldalán tündököl.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet