Josh Nalven biztosan nem a szégyenlős emberek közé tartozik, hiszen nem más szerepel a névjegykártyáján, mint Vaginal Happiness Manager. A Dame Products alkalmazottja napi nyolc órában nem máson fáradozik, minthogy nőket tegyen boldoggá anélkül, hogy ő maga hozzájuk érne. 

Munkakörébe tartozik, hogy koordinálja a fejlesztést, az ügyfél szolgálatot és a visszajelzéseket kezelje, marketing kampányokat gyárt és a social media influencerekkel is ő foglalkozik. Egy másik cégnél valószínűleg product-, marketing-, vagy operations manager címében tetszelegne, de a Dame Products-nál nem fáradozik a felesleges körítésekkel. A cég két terméke, Fin és Eva kisméretű vibrátorokat gyártanak, amit egyaránt lehet partnerrel vagy egyedül is használni. 

Habár a pozíció elég idillinek hangozhat egyesek számára, azért mindig támad néhány leküzdendő akadály is, leginkább személyes téren a társkeresés területén. 

A Tinder régebben nem tüntette fel a munkakört, aztán egy nap se szó, se beszéd, azt is nyilvánossá tették, ekkor kezdett el csökkenni a népszerűségem. Szerintem az emberek azt hitték, hogy valami beteg vicc, mint a ‘bikini ellenőr’, vagy valami ilyesmi. Persze, értem, furcsa.

Aztán levette a profiljáról, de nőismerősei unszolására mégiscsak visszapakolta, mert hát hülye lenne, ha nem írná ki, hogy egy szexjátékokat forgalmazó cégnél dolgozik. Nalven szeretné különválasztani a munkáját és a magánéletét de ez gyakran összefolyik, jó példa erre, amikor béta-tesztelte a Fin prototípusát egy volt barátnőjén, mert úgy gondolta, olyanon tudná igazán kipróbálni csak, akit jól ismer. 

Normális srác vagyok, csak egy ilyen cégnél dolgozom.

Az emberek első reakciói ellenére Nalven nem gondolja a saját munkáját különösebben weird-nek, de igazából miért is kéne? A nőknek sorban kéne állniuk egy olyan faszi előtt, aki egy nők által alapított cégnél dolgozik azért, hogy a teljes figyelmét annak szentelje, hogy örömöt okozzon nekünk. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.