Dame Products: Párkeresési tippek vibrátorgyártóknak

Josh Nalven biztosan nem a szégyenlős emberek közé tartozik, hiszen nem más szerepel a névjegykártyáján, mint Vaginal Happiness Manager. A Dame Products alkalmazottja napi nyolc órában nem máson fáradozik, minthogy nőket tegyen boldoggá anélkül, hogy ő maga hozzájuk érne. 

Munkakörébe tartozik, hogy koordinálja a fejlesztést, az ügyfél szolgálatot és a visszajelzéseket kezelje, marketing kampányokat gyárt és a social media influencerekkel is ő foglalkozik. Egy másik cégnél valószínűleg product-, marketing-, vagy operations manager címében tetszelegne, de a Dame Products-nál nem fáradozik a felesleges körítésekkel. A cég két terméke, Fin és Eva kisméretű vibrátorokat gyártanak, amit egyaránt lehet partnerrel vagy egyedül is használni. 

Habár a pozíció elég idillinek hangozhat egyesek számára, azért mindig támad néhány leküzdendő akadály is, leginkább személyes téren a társkeresés területén. 

A Tinder régebben nem tüntette fel a munkakört, aztán egy nap se szó, se beszéd, azt is nyilvánossá tették, ekkor kezdett el csökkenni a népszerűségem. Szerintem az emberek azt hitték, hogy valami beteg vicc, mint a ‘bikini ellenőr’, vagy valami ilyesmi. Persze, értem, furcsa.

Aztán levette a profiljáról, de nőismerősei unszolására mégiscsak visszapakolta, mert hát hülye lenne, ha nem írná ki, hogy egy szexjátékokat forgalmazó cégnél dolgozik. Nalven szeretné különválasztani a munkáját és a magánéletét de ez gyakran összefolyik, jó példa erre, amikor béta-tesztelte a Fin prototípusát egy volt barátnőjén, mert úgy gondolta, olyanon tudná igazán kipróbálni csak, akit jól ismer. 

Normális srác vagyok, csak egy ilyen cégnél dolgozom.

Az emberek első reakciói ellenére Nalven nem gondolja a saját munkáját különösebben weird-nek, de igazából miért is kéne? A nőknek sorban kéne állniuk egy olyan faszi előtt, aki egy nők által alapított cégnél dolgozik azért, hogy a teljes figyelmét annak szentelje, hogy örömöt okozzon nekünk. 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk