Damu Roland hatéves kislányának, Majának egyetlen dolgot kér a gyámja a színész örökségéből.

Bár Damu Roland tavaly december 27-én hunyt el, hagyatéki eljárása még mindig nem zárult le. A színész holmijait egy barátja pakolta össze, állítása szerint tanúk előtt, listát készítve a tárgyakról. Azt állítja, az a pénz, amit barátaitól kapott egy projektje megvalósítására, nem volt ott a lakásban, de a családtagok azt mondják, semmit sem láttak az örökségből.

Blikk szerint Damu két idősebb fia nem jelentkezett a hagyatékért, kislányának gyámja pedig azt állítja, nem kaptak még hivatalos értesítést az örökségről.

“Egy listát kaptunk mindössze, amin minden tétel – az ingó és ingatlan vagyontárgyak – ki volt húzva. Nyilatkoznunk kellett róla, hogy van-e tudomásunk olyan vagyontárgyról, amely az örökség része lehet, de mi azon az adósságon kívül, amit Roland felhalmozott Maja gyerektartásából, másról nem tudunk” – mondta Katalin, a hatéves Maja nagynénje és egyben gyámja. A kislány nem sokat tud édesapjáról, mivel a színész halála előtti időszakban már nem látogatta a kicsit. 

Furcsa, de Maja épp az édesapja halálának másnapján kérdezte, hogy van-e neki apukája. Édesanyja, Edina mondta neki, hogy már az angyalok között van, mert nagyon beteg volt

– emlékezett vissza Katalin, majd hozzátette, “a kislány mindenesetre nagyon hasonlít Rolandra, hihetetlenül tehetséges a színjátszásban és a zenében is, remek ritmusérzéke van”.

Kapcsolódó cikk

Katalin biztos benne, hogy Damu Roland csupán adósságot hagyott maga után, amiról a kislánynak le kell majd mondania, de elmondta, van egy valami, amit szeretne elkérni a kis Majának.

Rolandnak volt egy gitárja, amit nagy becsben tartott, nagyon vigyázott rá, senki nem nyúlhatott hozzá. Azt hiszem, ez nagyon szép emlék lenne Majának az édesapjáról, hiszen szinte semmije nincs, ami rá emlékeztetné.

“Ha pedig később Roland nyomdokaiba lépve a színészet és a zene felé fordul, ez a gitár azt jelképezné, hogy a tehetség a vérében van és ez az igazi apai öröksége” – mondta a kislány gyámja.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet