Eltűnt Dan O’Toole sportriporter egy hónapos lánya

Eltűnt Dan O’Toole kanadai sportriporter egy hónapos gyermeke, a férfi a közösségi oldalakon kért segítséget lánya megtalálásához.

“Felejthetetlen 2020-as év”

A kanadai TSN (The Sports Network) egyik műsorvezetője, Dan O’Toole május 26-án tudatta követőivel Instagram-oldalán, hogy megszületett Oakland nevű kislánya. Mint írta, “soha nem volt kétség, de most már hivatalosan is felejthetetlen a 2020-as év.”

https://www.instagram.com/p/CAqSaY1pFHk/

Azonban egy hétre rá, június 2-án különös bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán. Mint írta, “van egy egy hónapos lányom, és nem tudom, hol van.”

dan o toole oakland eltunt gyerek
O’Toole egy hónapos gyereke, Oakland / Fotó: A televíziós műsorvezető hivatalos Instagram-oldala

A férfi a bejegyzése szerint úgy hiszi, gyermeke életben van, a sorait pedig azzal zárta, hogy a volt feleségének semmi köze mindehhez, biztosan nem ő vitte el a kislányt.

A People magazin érdeklődött a torontói rendőrségen, amelynek szóvivője elmondta, “jelenleg nem kaptunk bejelentést eltűnt gyerek felől Dan O’Toole-tól.”

Előkerült Oakland

A közzétett bejegyzést később frissítette O’Toole, miszerint Oakland már biztonságban van, de még nem került vissza apjához. A leírás módosítása után pedig a fotót is törölte.

A New York Post értesülései szerint a gyereket a poszt megírása után néhány órával megtalálták a biológiai édesanyjánál. A rendőrség szóvivőjének tájékoztatása szerint azok az információk, amiket tudattak velük, hibásak voltak: nem történt és nem is volt nyom, ami emberrablásra utalt volna.

Először Travis Dhanray, a Global News riportere tweetelte ki, hogy biztonságban megtalálták a gyereket a biológiai anyjánál, ezt a durhami rendőrség szintén közösségi média-posztban erősítette meg, amit azóta szintén töröltek – a Toronto Sun lementette, ott még elolvasható a közlemény. Ezt követően O’Toole Twitteren reagált a rendőrség eljárásra. Mint írta, “nem volt lényeges a durhami rendőrségnek, és nem is értem, miért nem hívtak fel egyszer sem, hogy előkerült a gyerek.” Azóta ezt a tweetet is törölte a kanadai sportriporter.

O’Toole-nak még két kislánya van volt feleségétől, Corrie-tól, sajtóinformációk szerint nem ő Oakland édesanyja.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból