Követem Sztárok Eltűnt Dan O'Toole sportriporter egy hónapos lánya

Eltűnt Dan O’Toole sportriporter egy hónapos lánya

Promóció

Eltűnt Dan O’Toole kanadai sportriporter egy hónapos gyermeke, a férfi a közösségi oldalakon kért segítséget lánya megtalálásához.

“Felejthetetlen 2020-as év”

Promóció
- Advertisement -

A kanadai TSN (The Sports Network) egyik műsorvezetője, Dan O’Toole május 26-án tudatta követőivel Instagram-oldalán, hogy megszületett Oakland nevű kislánya. Mint írta, “soha nem volt kétség, de most már hivatalosan is felejthetetlen a 2020-as év.”

When you self isolate long enough, you get one of these as a door prize!! Meet Oakland Eleanor Sandra Newman-O’Toole. My brand new lil girl who has a million names, and all of my heart. In case it was ever in doubt, now officially NEVER forgetting 2020.

No Description

Azonban egy hétre rá, június 2-án különös bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán. Mint írta, “van egy egy hónapos lányom, és nem tudom, hol van.”

O’Toole egy hónapos gyereke, Oakland / Fotó: A televíziós műsorvezető hivatalos Instagram-oldala

A férfi a bejegyzése szerint úgy hiszi, gyermeke életben van, a sorait pedig azzal zárta, hogy a volt feleségének semmi köze mindehhez, biztosan nem ő vitte el a kislányt.

A People magazin érdeklődött a torontói rendőrségen, amelynek szóvivője elmondta, “jelenleg nem kaptunk bejelentést eltűnt gyerek felől Dan O’Toole-tól.”

Előkerült Oakland

A közzétett bejegyzést később frissítette O’Toole, miszerint Oakland már biztonságban van, de még nem került vissza apjához. A leírás módosítása után pedig a fotót is törölte.

A New York Post értesülései szerint a gyereket a poszt megírása után néhány órával megtalálták a biológiai édesanyjánál. A rendőrség szóvivőjének tájékoztatása szerint azok az információk, amiket tudattak velük, hibásak voltak: nem történt és nem is volt nyom, ami emberrablásra utalt volna.

Először Travis Dhanray, a Global News riportere tweetelte ki, hogy biztonságban megtalálták a gyereket a biológiai anyjánál, ezt a durhami rendőrség szintén közösségi média-posztban erősítette meg, amit azóta szintén töröltek – a Toronto Sun lementette, ott még elolvasható a közlemény. Ezt követően O’Toole Twitteren reagált a rendőrség eljárásra. Mint írta, “nem volt lényeges a durhami rendőrségnek, és nem is értem, miért nem hívtak fel egyszer sem, hogy előkerült a gyerek.” Azóta ezt a tweetet is törölte a kanadai sportriporter.

O’Toole-nak még két kislánya van volt feleségétől, Corrie-tól, sajtóinformációk szerint nem ő Oakland édesanyja.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3