A 48 éves floridai Danielle Redlicket azzal vádolják, hogy 2019-ben 15 évnyi házasság után brutálisan megkéselte akkoriban 65 éves férjét, Michaelt.

Az egykori NBA-vezetőt a konyha padlóján találták vérrel átitatott törölközőkkel, tisztítószerrel, egy vödör rózsaszín vízzel és egy felmosóval körülvéve. A bíróság elé állított Danielle Redlick telefonjából kiderült, a Tindert lapozgatta, amíg leszúrt férje elvérzett a padlón, írja a DailyStar.

Michael és Danielle akkor találkoztak először, amikor Michael randevúzni kezdett Danielle édesanyjával, Kathleen Aquinóval. Kathleen és Michael három hónappal azelőtt házasodtak össze, hogy a nő mellrákban meghalt. A halál után Michael megkérte Danielle-t, aki akkor 20 éves volt, hogy költözzön hozzá, hogy segítsen neki vigyázni 16 éves nővérére.

A pár végül sokkal közelebb került egymáshoz, és összeházasodtak, de Danielle védőügyvédje, Catherine Conlon azt állítja, Michaelnek alkohol problémái voltak, és agresszívvé vált, ahogy idősebb lett. Conlon hozzátette, hogy folyamatosan erőszakos volt Danielle-lel. Danielle még 2018-ban megpróbált válni, de ezt a bíróság elutasította, mert Michaelnek nem kézbesítették megfelelően az iratokat.

Az ügyvéd azt állítja, azon az estén is erőszakos volt vele, amikor leszúrta férjét, és önvédelemből tette. Az ügyészek azért sem hisznek neki, mert Danielle először azt állította, a férjének szívrohama volt, aztán azt, hogy magát szúrta le. A történetét az is bonyolítja, hogy a telefonja tevékenysége kimutatta, hogy a nő a Tindert lapozgatta, amíg férje az életéért küzdött a padlón. Redlick hosszútávú kapcsolat reményében regisztrált a társkereső oldalra decemberben. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet