Rendkívül szerencsésnek mondja magát David Guetta, hogy Dubajban kapta meg a koronavírus elleni vakcinát.

Örül, hogy egyre többen oltják be magukat

Megkapta a koronavírus elleni oltóanyagot David Guetta francia DJ, aki már nem először járt Budapesten− írja a Euronews

Guetta nagyon szerencsésnek tartja magát, amiért megkaphatta a vakcinát Dubajban.

David Guetta Koronavirus Oltas
/ Fotó: David Guetta Hivatalos Facebook-Oldala

“Ez egy személyes döntés volt. Nem próbálom rákényszeríteni senkire, de egyszerűen nem látok más utat a világ számára” − mondta a zenei producer, aki szerint, ha nem lépnénk, és nem adatnánk be a vakcinát, a gazdaság meghalna, a világ pedig tönkremenne. Szerinte nagyon jó, hogy egyre többen döntenek az oltás mellett.

Dubaji lakos lett David Guetta

A Dubajba költözött Guetta nemrég szokatlan előadással készült nemzetközi rajongóinak az ikonikus Burdzs al-Arab helikopter leszállóján.

Guetta előadását annak a városnak szentelte, melyet az otthonának nevez, és több millió rajongóját világszerte arra buzdítja, hogy az online esemény erejéig fogjanak össze Dubaj legendás ikonján, egy olyan show-ért, mely az összetartás, a remény, és az optimizmus jelképe – ahogy a világ tovább küzd a világjárvánnyal.

Kapcsolódó cikk

A francia dj szeret különleges helyszíneken koncertezni, legutóbb például hazánkban a budapesti Széchenyi fürdő medencéjéből jelentkezett be a 2020-as MTV EMA díjátadón.

Guetta a United at Home elnevezésű koncersorozattal az UNICEF-et, illetve a Dubaj Cares’ Education Uninterrupted kampányát szeretné támogatni. Célja, hogy csökkentse a COVID-19 világjárvány gyermekek és fiatalok oktatására kifejtett hatását. A kampányt az Egyesült Arab Emirátusok közösségében indították útnak, hogy pénzügyi és tárgyi adományokat gyűjtsenek az alacsony jövedelmű családok gyermekei és fiataljai számára, akik nem tudnak megvenni egy számítógépet, laptopot vagy tabletet, hogy távoktatásban, az otthonuk biztonságából folytathassák tanulmányaikat.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet