Titokban házasodott össze David Harbour és Lily Allen

A Stranger Things egyik kedvenc karakterét, Hoppert alakító David Harbour és Lily Allen énekesnő megerősítették a pletykákat: titokban keltek egybe. Ráadásul egy Elvis Presley-imitátor adta össze őket.

Las Vegasban mondták ki a boldogító igent

A Stranger Things Netflix-sorozat tavaly bejelentett 4. évadának előzeteséből kiderült, a David Harbour által alakított Hopper visszatér a halálból. Közben persze hülyült is, hiszen a halloween idején újragondolta a legendás Ragyogás-jelenetet a maga stílusában. A koronavírus-járvány viszont elcsúsztatta a népszerű sorozatot. Aggodalomra semmi ok, mondaná Harbour, hiszen ő addig vígan éli az életét. Olyannyira, hogy nemrég titokban kimondta a boldogító igent Lily Allen énekesnővel, aki most már nem csak barátnője, hanem felesége, írja a BuzzFeed.

Lily Allen david harbour hazassag stranger things tronok harca
David Harbour és Lily Allen / Fotó: Getty Images

A lap azt írja, a szertartás a Graceland Esküvői kápolnában zajlott, ott, ahol Jon Bon Jovi és Billy Ray Cyrus is megesküdött.

Nem ez volt az egyetlen elem, amiből az következik, a két híresség nem törődik a külcsínnyel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

❤️❤️❤️

Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) által megosztott bejegyzés,

Egyrészt egy Elvis Presley-imitátor adta össze őket, másrészt Lily Allen Instagram-oldalára feltöltött fotók tanúsága szerint a ceremónia után egy gyorsétterembe siettek.

lily allen hazassag david harbour felesege
“Ne etesd a madarakat” feliratú tábla mögött Allen / Fotó: Lily Allen hivatalos Instagram-oldala

Úgy tűnik, a legnagyobb örömökben csak egy hamburgerre vágynak a hírességek, hiszen ki ne emlékezne a legutóbbi Oscar-díjátadó utáni fotókra, amikor is az első szobra (Jokerért kapta) után Joaquin Pheonix és felesége, Patricia Rooney Mara színésznő (Rémálom az Elm utcában) szintén hamburgert ettek nevetve egy lépcsőn. A fotó és a nagy bejelentés több híresség tetszését is elnyerte, kommentekben például Katy Perry is kifejezte örömét.

Két gyermekük van

Mielőtt szeptember 7-én kimondta volt Allen az igent Harbournak, korábban már két házassága is volt. 2007-től a Chemical Brothers énekesével, Ed Simons-szal randizott, gyermeket is vártak, de elvetélt. Vélhetően ennek is köszönhetően megszakadt a kapcsolatuk. Egy évre rá Brian Biggel élt együtt. Azonban 2009 nyarán Sam Cooperrel építőipari vállalkozóval ismerkedett meg. 2010-ben újból terhes lett, de hathónaposan újból elvetélt. Hozzátartozói szerint azért nem adta fel, mert nagyon eltökélten anyává szeretett volna válni. Még abban az évben eljegyezték Cooperrel egymást, fel is vette a nevét, és 2011-ben össze is házasodtak. Sőt, szintén 2011-ben megszületett első gyerekük, Ethal Mary, 2013-ban pedig a második kislányuk, Marnie Rose. 2016-ban azonban elváltak Cooperrel. Két évvel később coming outolt, bevallotta, hogy biszexuális.

Lily Allen | Smile (Official Video)

NO SHAME – THE NEW ALBUM – OUT NOW https://LilyAllen.lnk.to/NoShameID ‘Smile’ from the album ‘Alright, Still’ Stream, download or buy the album – https://Lil…

Lily Allen több díjat is bezsebelt már. A Smile című első dala 2006 júliusában első helyet ért el a UK Top 40 listáján – abban az évben el is nyerte a Digital Music Awards-tól a legjobb popelőadó díját. De 2008-ban (Glamour) és 2009-ben (GQ) is az év nőjének választották, ebben az évben, 2009-ben az akkori slágere, a The Fear a Q Awards-on a legjobb dal kategóriában díjat érdemelt. 2010-ben pedig a nívós Brit Awards-on a legjobb szólóművésznek választották.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

❤️❤️❤️

Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) által megosztott bejegyzés,

Harbour és Allen 2019 óta randiznak, és először a tavalyi, 26. Screen Actors Guild Awards vörös szőnyegén tűntek fel a nyilvánosság előtt. A Stranger Things miatt el is nyerte a kimagasló szereplőgárda drámasorozatban díját, és Emmy-re is jelölték a legjobb férfi mellékszereplő drámasorozatban kategóriában.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból