David Lynch aktfotóit tartalmazó könyv jelenik meg

Mármint, nem magáról a kissé fura rendezőről lesznek benne képek, szerencsére! David Lynch pucér nőkről készített fotóiból készült egy album, ami nem meglepő módon teljesen másmilyen lesz, mint a megszokott aktfotók. Sötét árnyalatú, groteszk, meghökkentő, egyszóval amolyan Lynch-es.

Aki ismeri az életművet, az nagyjából tudja, mire számíthat. A Twin Peaks, a Kék bársony vagy a Mulholland Drive után már azon sem akadtunk fenn, amikor a rendező videót készített arról, hogyan rágcsál meg egy bugyit.

A 72 éves rendező, aki az aktfotók nagy rajongója, most látta elérkezettnek az időt, hogy saját műveiből egy nagyszabású albumot jelentessen meg David Lynch, Nudes címmel.

Az idén nyáron megjelenő könyvben több mint 100 fénykép lesz látható meztelen testekről. Lynch gyerekkora óta foglalkozik festészettel és szobrászkodással. 

Desktop

A fotózás felé azonban csak a Radírfej után fordult.

Szeretek meztelen nőket fényképezni”  – mondta Lynch a könyv sajtótájékoztatóján. “Az emberi test végtelen változatossága lenyűgöz: elképesztő és varázslatos látni, mennyire különbözőek a nők” – tette hozzá.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból