Sem David Lynch, sem Kyle MacLachlan nem árult el semmi biztosat a készülő Wisteria (Lilaakác) című sorozattal kapcsolatban.

Lilaakác, lila köd, David Lynch, Kyle MacLachlan

A rajongók máris hírbe hozták Kyle MacLachlant és David Lynch-et egy Instagram-poszt miatt, írja a Dazed. Az ikonikus, Oscar-életműdíjjal jutalmazott rendező tavaly novemberben jelentette be, hogy új sorozatot forgat a Netflix számára, amely egyelőre Wisteria AKA Unrecorded Night (Lilaakác, azaz meg nem örökített éjszaka) munkacímen fut. 

A forgatás idén májusban kezdődik, de a rendező egyelőre minden további részletet megtartott magának. Közösségi oldalán sem árul el semmit, hanem napi időjárásjelentéseket oszt meg követőivel.

Kyle Maclachlan David Lynch Netflix Sorozat
Kyle Maclachlan És David Lynch / Fotó: Getty Images

Lynch néhány rajongója azonban úgy véli, hogy a Twin Peaks főszereplője és egyben a rendező egyik kedvenc színésze, Kyle MacLachlan Instagram-oldalán szintén az új sorozattal kapcsolatos célzásokat tett. Annyi történt, hogy MacLachlan hatalmas lilaakác-zuhatagról készült képet osztott meg, ami kétségtelenül nagyon szép, ahogy maga a sztár is megjegyezte a képleírásban. Mellé tett még a biztonság kedvéért egy #wisteria hashtaget is.

Kapcsolódó cikk

A rajongók természetesen azonnal találgatni kezdtek, és arra jutottak, ez csak azt jelentheti, hogy MacLachlan ismét együtt fog dolgozni Lynch-csel. 

„Ez azt jelenti, amire gondolok, ugye?” – kérdezte valaki kommentben, és nyilván arra gondolt, hogy MacLachlan arra céloz, szerepel majd a Wisteriában.

Egy igazán várt fordulat

Ha ez tényleg így történne, nem nagyon lepődhetne meg senki. A színész Lynch balul elsült Dűne című filmjében debütált, majd eljátszotta a Kék bársony főszerepét.

A szélesebb közönség természetesen a Twin Peaks sorozatnak köszönhetően ismerte meg a nevét, amelyben a kávé- és cseresznyés-pitefüggő Cooper ügynököt alakította. 2017-ben az új Twin Peaks-sorozatban is visszatért, előtte pedig azt nyilatkozta, alig várja, hogy ismét Lynch-csel dolgozhasson. 2019-ben egyszer már hasonló, közösségi médiában tett célozgatások után felröppent a hír, hogy a legendás színész-rendező páros folytatni kívánja a Twin Peaks-t

Az új Lynch-sorozat stábjáról egyelőre azt tudjuk, hogy a Wisteria vagy Unrecorded Night című sorozat egyik producere Sabrina S. Sutherland lesz, aki szintén nem új ember a rendező csapatában, ahogyan Peter Deming sem, aki a vezető operatőrként segíti majd a produkciót.

Arról tehát semmi hír, hogy kik fognak szerepelni a sorozatban. Az is lehet, hogy MacLachlannek simán csak megtetszettek a tavaszi virágok.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet