David Lynch kaotikus filmjével, a The 3Rs-sel borzolja a rajongói idegeit

David Lynch sötét hangulatú rövidfilmet osztott meg rajongóival The 3Rs címmel.

Kaotikus alkotással borzolja rajongói idegeit

Az Oscar-díjas rendező, David Lynch többször meglepte rajongóit a YoutTube-csatornáján közzétett tartalmakkal a karantén alatt. Napi időjárás-jelentéseket készít, barkácsolási és szerelési tippeket oszt meg, valamint kérdezz-felelekben válaszol a rajongói kérdésekre.

david lynch rovidfilm
David Lynch rendező házi stúdiójában / Fotó: David Lynch hivatalos Youtube-oldala

Természetesen Lynch arra is felhasználja a platformot, hogy megossza néhány rövid, de annál sötétebb hangulatú, What Did Jack Do? rövidfilmjéhez hasonló alkotását is, mint amilyen a 2011-ben készített THE 3Rs című szösszenet, írja a Dazed. Az alig egyperces filmet eredetileg a 2011-es Bécsi Filmfesztivál beharangozójának szánta, amit most meg is osztott a nagyközönséggel.

THE 3Rs

David Lynch Theater Presents: THE 3Rs Other Links you may enjoy: What Is David Working on Today? https://www.youtube.com/watch?v=ZqD4aq2Y8Ho&t=2s Do You Have…

A kisfilm kaotikus hangvételű, zavarba ejtő jelenetekkel tarkított alkotás, amelyben feltűnik egy gumikacsa és egy kalapácsos ember. A THE 3Rs hangaláfestéséhez pedig félelmetes légyzümmögésre emlékeztető hangeffektet választott a rendező.

Korábbi alkotásait is megosztja a rendező

David Lynch a csatornáján további rövidfilmeket is közzétett, többek között a 2015-ös Fire (Pozar) alkotást is.

FIRE (POZAR)

David Lynch Theater Presents: FIRE (POZAR) Written, Drawn and Directed by David Lynch Animated by Noriko Miyakawa Music by Marek Zebrowski ©2015

A tízperces filmet Lynch írta és rendezte és az animációt is ő készítette hozzá. A zenei aláfestés pedig Marek Zebrowski munkáját dicséri.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból