David Lynch tényleg folytatná a Twin Peaks-sorozatot?

David Lynch, Kyle MacLachlan és a Twin Peaks-sorozat több készítője is közösségi média üzenetei arra utalnak, hogy folytatni szeretnék a legendás szériát, írja a Dazed.

Lehetséges, hogy a Twin Peaks valóban visszatér a képernyőkre. Tavaly David Lynch utalt arra, hogy a kultikus TV-sorozat újabb részekkel bővülhet. A közelmúltban megjelent közösségi média-posztok újabb találgatásokra adnak okot.

david lynch kyle maclachlan twin peaks
David Lynch és Kyle MacLachlan vajon folytatják a Twin Peaks-et?/ Fotó: David Crotty

A pletyka azzal kezdődött, hogy a Hollywoodi Horror Múzeum az alábbi Twitter-üzenetet tette közzé: „Valaki, akit ismerünk, ’aki tudja’, elejtett valamit a Twin Peaks jövőjéről. Ha ez igaz, akkor 2020-ban megszédülhetünk örömünkben” Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a múzeum vezetőségének tagja David Lynch lánya, Jennifer Lynch.

No Title

Dear Twitter Friends, I love the people in King County. I love the locations in King County. We had a perfect place to shoot Twin Peaks and perfect people to work with. Both Dow Constantine and Kate Becker are great! All-in-all it made shooting Twin Peaks there a dream.

Kyle MacLachlan, alakította Dale Cooper nyomozót az 1990-ben indult sorozatban. A színész szintén fokozta a hangulatot a Twitter-hozzászólásával, miszerint fánkra gondol, ami pedig a sorozatbeli karakterének a kedvence.

Maga David Lynch pedig arról tweetelt, hogy mennyire szeret a washingtoni King-megyében forgatni, ahol a Twin Peaks-sorozatot is készítették.

Mindemellett Lynch operatőre, Peter Deming a helyszínről posztolt képeket az Instagramon.

David Lynch mesélő farkasként tér vissza Flying Lotus videójában

A Fire is Coming című videóban David Lynch mellett vadonélő gyermekek is szerepelnek, akik egy elhagyatott házban, állatruhába öltözve hallgatják, ahogy David Lynch farkasként egy történetet mesél el. Az alkotást Steven Ellison, azaz Flying Lotus és David Firth rendező készítették. Flying Lotusnak és Lynchnek nem ez az első közös munkájuk.

25 évvel Laura Palmer meggyilkolása után a Twin Peaks-sorozat 18 epizóddal bővült 2017-ben. A Showtime televíziós csatorna azt nyilatkozta, akkoriban nem tárgyaltak David Lynch-csel további évadokról.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból