Nézem Film David Lynch tényleg folytatná a Twin Peaks-sorozatot?

David Lynch tényleg folytatná a Twin Peaks-sorozatot?

Promóció

David Lynch, Kyle MacLachlan és a Twin Peaks-sorozat több készítője is közösségi média üzenetei arra utalnak, hogy folytatni szeretnék a legendás szériát, írja a Dazed.

Promóció

Lehetséges, hogy a Twin Peaks valóban visszatér a képernyőkre. Tavaly David Lynch utalt arra, hogy a kultikus TV-sorozat újabb részekkel bővülhet. A közelmúltban megjelent közösségi média-posztok újabb találgatásokra adnak okot.

David Lynch és Kyle MacLachlan vajon folytatják a Twin Peaks-et?/ Fotó: David Crotty

A pletyka azzal kezdődött, hogy a Hollywoodi Horror Múzeum az alábbi Twitter-üzenetet tette közzé: „Valaki, akit ismerünk, ’aki tudja’, elejtett valamit a Twin Peaks jövőjéről. Ha ez igaz, akkor 2020-ban megszédülhetünk örömünkben” Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a múzeum vezetőségének tagja David Lynch lánya, Jennifer Lynch.

David Lynch on Twitter

Dear Twitter Friends, I love the people in King County. I love the locations in King County. We had a perfect place to shoot Twin Peaks and perfect people to work with. Both Dow Constantine and Kate Becker are great! All-in-all it made shooting Twin Peaks there a dream.

Kyle MacLachlan, alakította Dale Cooper nyomozót az 1990-ben indult sorozatban. A színész szintén fokozta a hangulatot a Twitter-hozzászólásával, miszerint fánkra gondol, ami pedig a sorozatbeli karakterének a kedvence.

Maga David Lynch pedig arról tweetelt, hogy mennyire szeret a washingtoni King-megyében forgatni, ahol a Twin Peaks-sorozatot is készítették.

Mindemellett Lynch operatőre, Peter Deming a helyszínről posztolt képeket az Instagramon.

David Lynch mesélő farkasként tér vissza Flying Lotus videójában

A Fire is Coming című videóban David Lynch mellett vadonélő gyermekek is szerepelnek, akik egy elhagyatott házban, állatruhába öltözve hallgatják, ahogy David Lynch farkasként egy történetet mesél el. Az alkotást Steven Ellison, azaz Flying Lotus és David Firth rendező készítették. Flying Lotusnak és Lynchnek nem ez az első közös munkájuk.

25 évvel Laura Palmer meggyilkolása után a Twin Peaks-sorozat 18 epizóddal bővült 2017-ben. A Showtime televíziós csatorna azt nyilatkozta, akkoriban nem tárgyaltak David Lynch-csel további évadokról.

Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3