Nézem Film David Lynch tényleg folytatná a Twin Peaks-sorozatot?

David Lynch tényleg folytatná a Twin Peaks-sorozatot?

Promóció

David Lynch, Kyle MacLachlan és a Twin Peaks-sorozat több készítője is közösségi média üzenetei arra utalnak, hogy folytatni szeretnék a legendás szériát, írja a Dazed.

Promóció
- Advertisement -

Lehetséges, hogy a Twin Peaks valóban visszatér a képernyőkre. Tavaly David Lynch utalt arra, hogy a kultikus TV-sorozat újabb részekkel bővülhet. A közelmúltban megjelent közösségi média-posztok újabb találgatásokra adnak okot.

David Lynch és Kyle MacLachlan vajon folytatják a Twin Peaks-et?/ Fotó: David Crotty

A pletyka azzal kezdődött, hogy a Hollywoodi Horror Múzeum az alábbi Twitter-üzenetet tette közzé: „Valaki, akit ismerünk, ’aki tudja’, elejtett valamit a Twin Peaks jövőjéről. Ha ez igaz, akkor 2020-ban megszédülhetünk örömünkben” Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a múzeum vezetőségének tagja David Lynch lánya, Jennifer Lynch.

David Lynch on Twitter

Dear Twitter Friends, I love the people in King County. I love the locations in King County. We had a perfect place to shoot Twin Peaks and perfect people to work with. Both Dow Constantine and Kate Becker are great! All-in-all it made shooting Twin Peaks there a dream.

Kyle MacLachlan, alakította Dale Cooper nyomozót az 1990-ben indult sorozatban. A színész szintén fokozta a hangulatot a Twitter-hozzászólásával, miszerint fánkra gondol, ami pedig a sorozatbeli karakterének a kedvence.

Maga David Lynch pedig arról tweetelt, hogy mennyire szeret a washingtoni King-megyében forgatni, ahol a Twin Peaks-sorozatot is készítették.

Mindemellett Lynch operatőre, Peter Deming a helyszínről posztolt képeket az Instagramon.

David Lynch mesélő farkasként tér vissza Flying Lotus videójában

A Fire is Coming című videóban David Lynch mellett vadonélő gyermekek is szerepelnek, akik egy elhagyatott házban, állatruhába öltözve hallgatják, ahogy David Lynch farkasként egy történetet mesél el. Az alkotást Steven Ellison, azaz Flying Lotus és David Firth rendező készítették. Flying Lotusnak és Lynchnek nem ez az első közös munkájuk.

25 évvel Laura Palmer meggyilkolása után a Twin Peaks-sorozat 18 epizóddal bővült 2017-ben. A Showtime televíziós csatorna azt nyilatkozta, akkoriban nem tárgyaltak David Lynch-csel további évadokról.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3