Hallgatom David Lynch mesélő farkasként tér vissza Flying Lotus videójában

David Lynch mesélő farkasként tér vissza Flying Lotus videójában

Promóció

Öt év kihagyás után a zenei producer, Flying Lotus David Lynchet kérte fel legújabb videójának főszerepére. A végeredmény elég szürreálisra sikeredett.

Promóció
- Advertisement -

A Fire is Coming című videóban David Lynch mellett vadonélő gyermekek is szerepelnek, akik egy elhagyatott házban, állatruhába öltözve hallgatják, ahogy David Lynch farkasként egy történetet mesél el. Az alkotást Steven Ellison, azaz Flying Lotus és David Firth rendező készítették.

David Lynch mindig képes megújulni / Fotó: Scanner FM

Flying Lotusnak és Lynchnek nem ez az első közös munkájuk. Korábban, 2017-ben FlyLo szerepelt a rendező Kuso című szürreális alkotásában, és részt vett, mint DJ Lynch Festival of Disruption összművészeti rendezvényén.  A zenei producer pedig említette is korábban, hogy szívesen dolgozna együtt újra a rendezővel.

Igen, ez is megtörtént: David Lynch filmkurzust tart

A MasterClass nevű platform, amely 5 éve szolgáltat online kurzusokat az érdeklődőknek, idén David Lynchet is bevette a csapatba. Az oldal olyan szakembereket kér fel óraadónak, akik világszinten elismertek, és a maguk területén kimagaslót alkottak. Lynch kurzusa a kreativitás és film címet kapta.

A művész egy sajtóközleményben mondta el, hogy bár az elmúlt öt évben dolgozott különböző projecteken, a mostani viszont állandóan ott volt a fejében.

[…] Egy mindig égő tűz, valahol a domb tetején. Vannak, akik szeretik, néhányan utálják. Néhány odamennek randira és néhányan szerelmesleveleket égetnek a tűzben

– mondta FlyLo az elképzeléséről.

Érdekes koncepció, és ami szerencse, hogy meg tudta valósítani, ráadásul egy olyan művésszel, mint David Lynch. Ez az első alkotás FlyLo május 24-én megjelenő Flamagra című albumáról, amelyben olyan sztárok vettek részt, mint Solange, Anderson .Paak és George Clinton énekesek.

Tényleg megéri megnézni a videót!

Flying Lotus – Fire Is Coming feat. David Lynch

‘Flamagra’ is available now: http://flying-lotus.com/flamagra Video directed by Steven Ellison & David Firth. Audio: Flying Lotus – ‘Fire Is Coming feat. David Lynch’ Pre-order ‘Flamagra’. Flying Lotus Store – https://flying-lotus.warp.net Bleep – https://flying-lotus.ffm.to/flamagra.oyd/bleep iTunes – https://flying-lotus.ffm.to/flamagra.oyd/itunes Pre-Save ‘Flamagra’.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3