Hallgatom David Lynch mesélő farkasként tér vissza Flying Lotus videójában

David Lynch mesélő farkasként tér vissza Flying Lotus videójában

Promóció

Öt év kihagyás után a zenei producer, Flying Lotus David Lynchet kérte fel legújabb videójának főszerepére. A végeredmény elég szürreálisra sikeredett.

Promóció

A Fire is Coming című videóban David Lynch mellett vadonélő gyermekek is szerepelnek, akik egy elhagyatott házban, állatruhába öltözve hallgatják, ahogy David Lynch farkasként egy történetet mesél el. Az alkotást Steven Ellison, azaz Flying Lotus és David Firth rendező készítették.

David Lynch mindig képes megújulni / Fotó: Scanner FM

Flying Lotusnak és Lynchnek nem ez az első közös munkájuk. Korábban, 2017-ben FlyLo szerepelt a rendező Kuso című szürreális alkotásában, és részt vett, mint DJ Lynch Festival of Disruption összművészeti rendezvényén.  A zenei producer pedig említette is korábban, hogy szívesen dolgozna együtt újra a rendezővel.

Igen, ez is megtörtént: David Lynch filmkurzust tart

A MasterClass nevű platform, amely 5 éve szolgáltat online kurzusokat az érdeklődőknek, idén David Lynchet is bevette a csapatba. Az oldal olyan szakembereket kér fel óraadónak, akik világszinten elismertek, és a maguk területén kimagaslót alkottak. Lynch kurzusa a kreativitás és film címet kapta.

A művész egy sajtóközleményben mondta el, hogy bár az elmúlt öt évben dolgozott különböző projecteken, a mostani viszont állandóan ott volt a fejében.

[…] Egy mindig égő tűz, valahol a domb tetején. Vannak, akik szeretik, néhányan utálják. Néhány odamennek randira és néhányan szerelmesleveleket égetnek a tűzben

– mondta FlyLo az elképzeléséről.

Érdekes koncepció, és ami szerencse, hogy meg tudta valósítani, ráadásul egy olyan művésszel, mint David Lynch. Ez az első alkotás FlyLo május 24-én megjelenő Flamagra című albumáról, amelyben olyan sztárok vettek részt, mint Solange, Anderson .Paak és George Clinton énekesek.

Tényleg megéri megnézni a videót!

Flying Lotus – Fire Is Coming feat. David Lynch

‘Flamagra’ is available now: http://flying-lotus.com/flamagra Video directed by Steven Ellison & David Firth. Audio: Flying Lotus – ‘Fire Is Coming feat. David Lynch’ Pre-order ‘Flamagra’. Flying Lotus Store – https://flying-lotus.warp.net Bleep – https://flying-lotus.ffm.to/flamagra.oyd/bleep iTunes – https://flying-lotus.ffm.to/flamagra.oyd/itunes Pre-Save ‘Flamagra’.

Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3