Denna Crump két kisgyermekével a kertjében élvezte az idejét, amikor megcsúszott és elesett, ami súlyos, életre szóló sérülést és hatalmas kórházi számlákat okozott.

A 31 éves Deanna Crump lábát amputálni kellett, miután elesett, miközben a gyerekeivel játszott, írja a DailyStar.

Az ártalmatlannak tűnő esés során az anyuka jobb térde elmozdult, eltört mindkét csontja, amely a térdét a lábával összeköti, elszakadt több szalagja, és az artériákat is olyan súlyosan megsértette, hogy nem találtak „pulzust” sem a lábában.

Ez sürgősségi műtéthez vezetett, ami során megpróbálták visszajuttatni a vért a lábába, de eközben felfedezték, hogy vérrögei is vannak. Számos beavatkozáson esett át, az egyik eljárás során megpróbálták eltávolítani a vérrögöket, de ez sikertelennek bizonyult, és újabb műtéten kellett átesnie. A harmadik műtétig az orvosoknak sikerült helyreállítaniuk Deanna artériáit, és visszanyerte a pulzusát és a véráramlást a lábában és a lábfejében.
De sajnos komplikációk léptek fel, és belső vérzése lett. Ezt követően egy negyedik műtéten kellett átesnie, ahol az orvos véletlenül elcsípett egy artériát a gyomrában – amely során annyi vért vesztett, hogy majdnem meghalt, és vérátömlesztésen kellett átesnie. Ezúttal több vérrögöt is felfedeztek, és ismét elvesztette a pulzusát a lábában és a lábfejében.
Lábfeje és lábujjai kezdett „feketedni”, és azt mondták neki, hogy a lába „haldoklik” – mivel a véráramlás abbamaradt, így a lábát térd felett amputálni kellett. Az anyuka nagyon hálás, amiért túlélte az esetet, és most családjával pénzt gyűjtenek az orvosi költségek fedezésére.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet