Death to 2020: A Black Mirror alkotóinak áldokumentumfilmje előzetes kapott

Minden bizonnyal sokak számára 2020 semmiképp sem egy pozitív év, amelynek örülnénk, ha már vége lenne. A Netflix így elkészítette az egészen egyedi Death to 2020 áldokumentumfilmet mindenkinek.

Nem is kell sokat várni a sztárparádéra

A Netflix áldokumentumfilmje, a Death to 2020 (2020: Legyen már vége!) december 27-én kerül fel a népszerű streamingszolgáltató kínálatába.

Hugh Grant Death To 2020 Legyen Mar Vege Netflix Black Mirror Samuel L Jackson
Hugh Grant a Death to 2020 (2020: Legyen már vége) filmben / Fotó: Netflix

A Black Mirror (Fekete tükör) alkotója, Charlie Brooker fejéből pattant ki a film, amelyet Al Campbellel (Lúzer töritanár) valósított meg. A filmnek Annabel Jones (Fekete tükör) a vezető producere, és olyan, a mozi és a sorozatok világából egyaránt ismert színészek játszanak benne, mint Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Kumail Nanjiani, Lisa Kudrow (Jóbarátok), Joe Keery (Stranger Things), Leslie Jones (Szellemirtók), Tracey Ullman (Mrs. America), Diane Morgan (Motherland), Samson Kayo (Dolittle) és Cristin Milioti (Palm Springs).

De miről fog szólni a Death to 2020?

A streamingszolgáltató szinopszisa szerint “a Fekete tükör alkotói a világ legpocsékabbul informált kommentátorainak szemüvegén keresztül festenek komikus képet arról az évről, amelynek mindenki a végét várja.”

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Tehát egy jó áldokumentumfilm módjára a felsorolt színészek riportereket és tudósokat játszanak, akiknek fiktív jelenetei a 2020-ból vett valós, archív felvételekkel vegyülnek. Természetesen nemcsak a koronavírus-járványról, hanem az idei esztendő egyéb eseményeiről is szó lesz benne, így például az alkotók, illetve a szereplők a Black Lives Matter-tüntetéseket és (minden bizonnyal) az amerikai elnökválasztást is kommentálják.

2020: Legyen már vége! | Hivatalos előzetes | Netflix

Eddig nem lehetett erről az évről beszélni, mert még mindig tartott.A Fekete tükör alkotóinak új vígjátéka, a 2020: Legyen már vége! december 27-től látható ...

Charlie Brooker is adott némi támpontot a film kapcsán. Mint mondta, nem szereti a szatíra szót, de valami ilyesmire lehetne ráhúzzni az áldokumentumfilmet. 

Remélhetőleg a nézők találnak legalább egy, kedvükre való viccet, mert nézzük szembe vele: 2020-ban bármilyen nevetést, amit ki tudsz izzadni magadból – bármennyire is múlandó –, ha kicsi is, de értékes győzelem.

– idézte Brookert az Independent.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból