Deborah Dugan távozott a Recording Academytől, ennek okai azonban a vállalat és a nő közötti heves vitából sem teljesen tisztázhatók. 

Tisztázatlan körülmények

A Recording Academy, a többek között a Grammy-díjátadó események megrendezéséért felelős intézmény, nem régiben hivatalossá tette Deborah Dugan vállalattól való távozását. A vádak szerint Dugan elvileg verbálisan bántalmazta kollégáit. Az erről szóló szervezeti tagoknak kiküldött levélben számoltak be az ezt bizonyító nyomozásokról, amit két a Recording Academy-től teljesen független személy végzett harminchét szemtanút kihallgatva, illetve számtalan dokumentumot és levelezést megvizsgálva. 

Deborah Dugan Tavozik A Recording Academytol
Deborah Dugan Távozik A Recording Academy-Től // Forrás: Freedman + Taitelman

Az intézmény döntését azonban Deborah Dugan sem hagyta szó nélkül. Egy negyvennégy oldalas panaszlevélben fedte fel a Recording Academy piszkos ügyeit. Dugan a levélben kanklubnak minősítette a céget, illetve kitért arra is, hogy elődje, Neil Portnow megerőszakolt egy meg nem nevezett hölgyet. Ha mindez nem lenne elég, a nő a korrupciós szavazásokról is kitálalt. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Tényleg szerettem volna változást hozni az intézménybe. Hiszem, hogy a Recording Academy azért áll ki, amit kell, tehát a művészekért. És pontosan ezért nyeltem le minden ilyen hibás lépést, amit korábban a cég tett. Azt gondoltam, én majd megváltoztatom a helyzetet. Megjavítom a dolgokat. Tudok ezzel a csapattal dolgozni mindezek ellenére is   [/perfectpullquote]

számolt be Deborah Dugan. A jelek szerint ez az együttműködés azonban mégsem volt képes megvalósulni.

Heves vita a felek között

A Deborah Dugan és a Recording Academy közt kialakult konfliktus nem marad válasz nélkül, a két fél a másik minden megnyilatkozására reagál az ügyet illetően. 

Londoni Divathét 2020: A legizgalmasabb ruhakollekciók

A legnevesebb brit tervezők őszi-téli trendjei t már korábban bemutattuk. A kollekciók mellett azonban a divatbemutatókon és partikon megjelenő világsztárok outfitjére is legalább olyan kíváncsiak voltunk. Most a róluk készült képekből hozunk egy bőséges válogatást.

A Recording Academy elmondása szerint a Deborah Dugan cégtől való elbocsátása nem csak a beérkezett verbális bántalmazás gyanúját felvető panaszok miatt esedékes, hanem az utóbbi időben észrevehető hiányos munkavégzés miatt is. Dugan ugyanis nem megfelelően látta el menedzsmenti feladatait, több kötelezettsége sem került teljesítésre. 

A vitában Dugan két ügyvéde, Douglas Wigdor és Michael Willemin is megszólalt. A Recording Academy a cégnek kiküldött a helyzetről beszámoló levelét tökéletes bizonyítéknak nevezték, ami alátámasztja, hogy a vállalat ellen semmilyen eszköz nem alkalmazható, ami megállíthatná az ott uralkodó diszkriminációt, a szexuális bántalmazások sorozatát, a korrupciót és a belső konfliktusok egész halmazát. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.