Tavasznyitás 3D-ben: Deep Glaze és Dope Calypso a Dürerben

Március végén három kiváló zenekar pörget minket bele a bolond hónapba. Alter-rock ereszdelahajam három felvonásban.

A Deep Glaze egy alternatív és klasszikus rock and roll elemeket vegyítő fiatal zenekar. A csapat ereje hitelességében és egyediségében rejlik.

Deep Glaze – Pressure ( stop motion video )

Deep Glaze – Pressure https://www.facebook.com/deepglazeofficial/ https://www.instagram.com/deepglaze/ Booking/Management: Aron LUKACS +36203268515 [email protected]

Zenéjükben érezhető a folyamatos kísérletezgetés, amely a mediterrán vonal használata mellett a különböző stílusok vegyítésében mutatkozik meg.

A Dope Calypso egy alternativ és klasszikus rock and roll elemeket véletlenül sem vegyítő öreg zenekar. A csapat gyengéje hiteltelenségében és szürkeségében rejlik.

Dope Calypso Bang Bang Official video 2017

Yaaaaay Dope Calypso!!!!!! Dope Calypso – Bang Bang (Official video 2017) Album: Mau Mau Directed & edited by: Péter Jakab D.o.p.: Péter Kósa Listen to the a…

Zenéjükben érezhető a folyamatos önismétlés, amely a skandináv vonal használata mellett a különböző stílusok markáns elkülönítésében mutatkozik meg.

+ a ráadás: skeemers

A skeemers egy pop és szörf elemeket valahogyan vegyítő közepesen fiatal zenekar. A csapat pár tagja egyes szemtanúk szerint két lábon jár, de van olyan is, aki ül. Zenéjükben érezhető, amikor nem érdekel, hogy nem találod a be nem fizetett csekkeket, mert te épp a velencei tónál próbálsz szörfözni tanulni, emellett a Dope Glaze és a Deep Calypso elkülönítésében is megmutatkoznak.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. március 29., 20 óra

Helyszín: Dürer Kert, Budapest

Jegyár: 1. 200 HUF elővételben, helyszínen: 1. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból