A Deep Purple énekese mellett az Ivan and the Parazol, az AWS és Zorall is fellép Open Road Festen

A külföldi sztárok mellett, mint a Deep Purple magyar zenekarok is fellépnek a húszéves Harley-Davidson Open Road Festen június 5. és 9. között Alsóörsön.

Tájékoztatásunk szerint színpadra áll a harminc éves Tankcsapda, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol Karácsony Jánossal, Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS, a Zorall, valamint Ripoff Raskolnikov is.

Glenn Hughes press 2016 billboard 1548
Glenn Hughes, a Deep Purple korábbi énekese / Fotó: Billboard

 

Rajtuk kívül több tribute banda – például az ACid/DC, a Led Zeppelin Session és a Hollywood Rose –, valamint blues formációk is fellépnek a fesztiválon.

Ütős tiszteletadás az Ivan and the Parazoltól – – ContextUs

Miközben a Művészetek Palotája felé zötykölődtem, több kérdés is járt a fejemben az Ivan and the Parazol új projektje kapcsán, ami a legendássá vált Syrius leghíresebb lemezét, a The Devil’s Masquerade-t (Az ördög álarcosbálja) kívánta feldolgozni. Egyrészt azon tűnődtem, illik-e majd ez a zenei irány egy olyan bandához, akik tulajdonképpen saját bevallásuk szerint is az Illés-Omega szellemi/zenei örököseinek címére pályáznak?

Már korábban bejelentették a szervezők hogy idén Glenn Hughes, a Deep Purple korábbi énekese és a Europe együttes is koncertet ad Alsóörsön.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból