Brutális felvételek készültek arról a pillanatról, amikor Demetrius Oliveira Macedo többször is megrúgja és ököllel üti ügyésznő munkatársát, Gabriela Samadello Monteiro de Barrost, miközben az a sarokban fekszik.

A brazil média által Demetrius Oliveira Macedonak nevezett férfit látták, ahogy többször is megrúgott és ököllel ütött egy ügyésznőt, miközben a többi munkatárs próbálta lerángatni áldozatáról, írja a DailyStar.

Egy másik nő megpróbálta elrángatni, amikor köpködni kezdte, és egy negyedik kollégának sikerült elrángatnia. Az agresszor ezután a falhoz vágta az őt tartó nőt, mielőtt visszament eredeti áldozatához.

A rendőrség letartóztatta, majd szabadon engedte, mivel elismerte a támadást, de azt állította, azért tette, mert a munkahelyén zaklatták. A nyomozás még folyamatban van.

Az áldozat, Gabriela Samadello Monteiro de Barros azt mondta, nem gondolta volna, hogy fizikai erőszakig fajul a vita, és félt a bántalmazótól, aki “nőként és közalkalmazottként sem tisztelte”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.