Megveheted Megan Thee Stallion legmenőbb ruháit egy alkalmazással

A népszerű rapper, Megan Thee Stallion reklámozza a Depop nevű divattermékeket értékesítő applikációt, mégpedig úgy, hogy eladja a ruháit.

Instagram-oldaladdal is elérhető

Egyre népszerűbb a Depop elnevezésű alkalmazás a fiatalok körében. A londoni székhelyű cég, egy olyan divatapplikációt hozott létre, aminek segítségével a legviccesebb és legbizarrabb ruhaneműket lehet árulni és megvásárolni. Az alkalmazás dinamikusan bővíti saját közösségét, és már egy Instagram-fiókkal hozzáférhetővé válik az őrült divat-app.

A cég bejelentette, hogy a rapper-díva, Megan Thee Stallion segítségével szeretné mégnépszerűbbé tenni az alkalmazást, írja a Dazedddigital.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Videóklipekben viselt ruháit árulja Stallion!

Az együttműködés kapcsán az énekesnő néhány ruhadarabja máris hozzáférhető az appon keresztül, a Texas Fever név alatt. Stallion azokat a ruhadarabjait kínálja megvételre, amelyeket a Hot Girl Summer és az All Dat című videóklipekben viselt.

Megan Thee Stallion – Hot Girl Summer ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign [Official Video]

Megan Thee Stallion – Hot Girl Summer ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign [Official Video] Stream “Hot Girl Summer” on all platforms: https://hotgirlsummer.ffm.t…

A kampány népszerűsítéséhez Munachi Osegbu fotográfus készített elképesztően szexi fotókat az énekesnőről, aki egy démoni vörös háttér előtt pózol, testhezálló zöld ruhában, Miki egeres kabátban, vagy éppen vörös cowboy-kalapban.

Baleset érte a Vogue-címlaplányt, Ksenia Puntust

Baleset érte a Vogue-címlaplányt, Ksenia Puntust Mínusz 5 fokban találtak rá Baleset érte Ksenia Puntus orosz modellt, aki korábban a Vogue címlapján is szerepelt. A 21 éves nő épp a párja lakásán tartózkodott, amikor kiment az erkélyre fotózkodni. A The Sun azt írja, vélhetően ennek köszönhető, hogy alig viselt valamit a megtalálása során.

“Imádom, ahogy a Depop egyedi lehetőséget biztosít a kreatív közösségnek, hogy valami tartalmas kezdeményezés részesei lehessenek. A houstoni emberek valami tényleg fantasztikus és különleges dolgot alkottak a divat területén” – lelkendezett az énekesnő.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból