Követem Sztárok Détár Enikő árufeltöltőnek állt, hogy fedezze kiadásait

Détár Enikő árufeltöltőnek állt, hogy fedezze kiadásait

Promóció

Détár Enikő színésznőt is megviseli a koronavíris-járvány okozta bevételkiesés. Annak érdekében, hogy fedezni tudja kiadásait, árufeltöltőként dolgozott.

A karantén a külsejét is megváltoztatta

Promóció
- Advertisement -

Détár Enikőre a legtöbben hosszú, vörös hajú dívaként emlékszünk. A színésznő már tavaly nyáron megvált hosszú tincseitől, de a póthaj miatt ez sokáig nem volt feltűnő. Az RTL Klub Reggeli műsorában beszélt arról, miért változtatott frizuráján.

Détár Enikő / Fotó: Mohai Balázs / MTI

“Nem tudok elmenni amellett, hogy az állandó megújulásodhoz hozzátartozik a frizurádnak a fantasztikus evolúciója. És ez most egy nagyon-nagyon menő, félhosszú vágás. Ha valami örökifjú, akkor az ez a haj” – dicsérte Lakatos Márk, a Reggeli egyik műsorvezetője. Papp Gergő, Lakatos műsorvezetőtársa véleménye szerint “van benne valami Barbra Streisand legjobb korszakából.”

Érdekes és talán nem véletlen, hogy Streisandot említett Papp, hiszen  a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő a Tükröm, tükröm (1996) filmben Streisand hangját szinkronizálta.

Annyit volt festve, nyúzva, hogy egyszerűen muszáj volt ilyen rövidre vágni

– árulta el az 56 éves Détár, miért vált meg hosszú fürtjeitől.

Árufeltöltőként vállalt munkát, hogy fenntartsa magát

A koronavírus járvány miatt sok tízezer ember veszítette el a munkájukat, köztük a művészek is. A túlélés érdekében énekesek, színészek állnak be a sorba és fizikai munkát végeznek. Még március közepén nyilatkozta Détár az egyik bulvárlapnak, hogy mivel színházi munkái nincsenek jelen körülmények között, ha elfogy a pénze, bármilyen munkát elvállal, ha kell, takarít is.

 

Hogy porrongyot mennyit fogott az utóbbi hetekben, nem tudjuk, de targoncát nagy valószínűséggel gyakran tologathatott, ugyanis az egyik áruházláncnál néhány napig árufeltöltőként dolgozott.

Egyrészt vállaltam karitatív munkát, de abból nem kapok pénzt. Egy családsegítőnél van négy nyugdíjasom, akikről gondoskodom, hogy valami értelmes is történjen, mert ez nagyon fontos. A másik, ahová jelentkeztem, az öregek otthona és a harmadik, ahová el is mentem és dolgoztam néhány napot, az árufeltöltő egy nagykerben

– mondta Détár a műsorban.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3