Détár Enikő színésznőt is megviseli a koronavíris-járvány okozta bevételkiesés. Annak érdekében, hogy fedezni tudja kiadásait, árufeltöltőként dolgozott.

A karantén a külsejét is megváltoztatta

Détár Enikőre a legtöbben hosszú, vörös hajú dívaként emlékszünk. A színésznő már tavaly nyáron megvált hosszú tincseitől, de a póthaj miatt ez sokáig nem volt feltűnő. Az RTL Klub Reggeli műsorában beszélt arról, miért változtatott frizuráján.

Detar Eniko Arufeltolto Koronavirus
Détár Enikő / Fotó: Mohai Balázs / Mti

“Nem tudok elmenni amellett, hogy az állandó megújulásodhoz hozzátartozik a frizurádnak a fantasztikus evolúciója. És ez most egy nagyon-nagyon menő, félhosszú vágás. Ha valami örökifjú, akkor az ez a haj” – dicsérte Lakatos Márk, a Reggeli egyik műsorvezetője. Papp Gergő, Lakatos műsorvezetőtársa véleménye szerint “van benne valami Barbra Streisand legjobb korszakából.”

Érdekes és talán nem véletlen, hogy Streisandot említett Papp, hiszen  a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő a Tükröm, tükröm (1996) filmben Streisand hangját szinkronizálta.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Annyit volt festve, nyúzva, hogy egyszerűen muszáj volt ilyen rövidre vágni[/perfectpullquote]

– árulta el az 56 éves Détár, miért vált meg hosszú fürtjeitől.

Árufeltöltőként vállalt munkát, hogy fenntartsa magát

A koronavírus járvány miatt sok tízezer ember veszítette el a munkájukat, köztük a művészek is. A túlélés érdekében énekesek, színészek állnak be a sorba és fizikai munkát végeznek. Még március közepén nyilatkozta Détár az egyik bulvárlapnak, hogy mivel színházi munkái nincsenek jelen körülmények között, ha elfogy a pénze, bármilyen munkát elvállal, ha kell, takarít is.

 

Hogy porrongyot mennyit fogott az utóbbi hetekben, nem tudjuk, de targoncát nagy valószínűséggel gyakran tologathatott, ugyanis az egyik áruházláncnál néhány napig árufeltöltőként dolgozott.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Egyrészt vállaltam karitatív munkát, de abból nem kapok pénzt. Egy családsegítőnél van négy nyugdíjasom, akikről gondoskodom, hogy valami értelmes is történjen, mert ez nagyon fontos. A másik, ahová jelentkeztem, az öregek otthona és a harmadik, ahová el is mentem és dolgoztam néhány napot, az árufeltöltő egy nagykerben[/perfectpullquote]

– mondta Détár a műsorban.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet