Követem Közélet Dévényi István az EP-választás eredménye után: "Kiszállok, egy magamfajtának...

Dévényi István az EP-választás eredménye után: “Kiszállok, egy magamfajtának nem sok babér terem”

Promóció

Dévényi István újságíró-műsorvezető az EP-választás eredményeinek nyilvánosságra hozatala előtt jelentette be, kiszáll a Kötöttfogásból.

Promóció
- Advertisement -

Dévényi István korábban a Heti Válasznál dolgozott, majd a Szabadfogás műsort vezette a Hír TV-n. Ám miután újra a kormányhoz közelivé vált a csatorna, mennie kellett. Ekkor hozták létre a Kötöttfogás műsort, amely a Magyar Hang YouTube-csatornáján fut.

Dévényi István, a Magyar Hang munkatárs, a Kötöttfogás műsorvezetője / Fotó: Magyar Idők

Dévényi Facebook-posztban adott ki közleményt az EP-választás eredményének nyilvánosságra hozata előtt, miszerint abbahagyja a Kötöttfogás műsorvezetését. Mint írta, “ahol ezzel a szutyokkal (bevándorlás – a szerk.) lehet etetni a népet korlátlanul, és a DK a második, ott – keresem a szavakat – maradjunk annyiban, hogy egy magamfajtának nem sok babér terem.”

Security Check Required

No Description

A Media1 a közlemény után megérdeklődte, ez a döntés a Kötöttfogás Extrára vagy a Kötöttfogásra is érvényes-e – többen győzködik a poszt alatt, hogy maradjon. Mint Dévényi István elmondta, a “normál” Kötöttfogásból is kiszáll. Azt egyelőre nem tudni, nélküle futnia fog-e a műsor, van-e, aki átvegye a helyét. Mint ismert, Csintalan Sándor, Konok Péter és Pörzse Sándor számítanak állandó tagnak a műsorban. A Magyar Hang munkatársa hozzátette, ha a három közszereplő egyike úgy dönt, átveszi a helyét, akkor folytatódni fog a műsor.

Teljesen felszámolhatják a már most is központosított, kormányközelbe került megyei lapokat

A már eddig is központosított megyei lapokat felszámolhatják, mondta több érintett lap munkatársa és vezetője is a Népszavá nak. A lapnak az egyik alkalmazott elpanaszolta, hogy amikor az egyik női mosdóban elromlott a villany, ki kellett volna hívni egy szerelőt. A lapvezetés viszont nem tett semmit napokig, mert még nem kapták meg “fentről” a hozzájárulást.

A Kötöttfogás adományokból indult és működik. Az Extrában a közönség előtt készülő adásokat is szerveztek, amelyen jegyértékesítés folyt. Saját magukat kvázi szamizdat műsorként aposztrofálták.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3