Dévényi István újságíró-műsorvezető az EP-választás eredményeinek nyilvánosságra hozatala előtt jelentette be, kiszáll a Kötöttfogásból.

Dévényi István korábban a Heti Válasznál dolgozott, majd a Szabadfogás műsort vezette a Hír TV-n. Ám miután újra a kormányhoz közelivé vált a csatorna, mennie kellett. Ekkor hozták létre a Kötöttfogás műsort, amely a Magyar Hang YouTube-csatornáján fut.

Dévényi István Kötöttfogás Magyar Hang
Dévényi István, A Magyar Hang Munkatárs, A Kötöttfogás Műsorvezetője / Fotó: Magyar Idők

Dévényi Facebook-posztban adott ki közleményt az EP-választás eredményének nyilvánosságra hozata előtt, miszerint abbahagyja a Kötöttfogás műsorvezetését. Mint írta, “ahol ezzel a szutyokkal (bevándorlás – a szerk.) lehet etetni a népet korlátlanul, és a DK a második, ott – keresem a szavakat – maradjunk annyiban, hogy egy magamfajtának nem sok babér terem.”

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

A Media1 a közlemény után megérdeklődte, ez a döntés a Kötöttfogás Extrára vagy a Kötöttfogásra is érvényes-e – többen győzködik a poszt alatt, hogy maradjon. Mint Dévényi István elmondta, a “normál” Kötöttfogásból is kiszáll. Azt egyelőre nem tudni, nélküle futnia fog-e a műsor, van-e, aki átvegye a helyét. Mint ismert, Csintalan Sándor, Konok Péter és Pörzse Sándor számítanak állandó tagnak a műsorban. A Magyar Hang munkatársa hozzátette, ha a három közszereplő egyike úgy dönt, átveszi a helyét, akkor folytatódni fog a műsor.

Teljesen felszámolhatják a már most is központosított, kormányközelbe került megyei lapokat

A már eddig is központosított megyei lapokat felszámolhatják, mondta több érintett lap munkatársa és vezetője is a Népszavá nak. A lapnak az egyik alkalmazott elpanaszolta, hogy amikor az egyik női mosdóban elromlott a villany, ki kellett volna hívni egy szerelőt. A lapvezetés viszont nem tett semmit napokig, mert még nem kapták meg “fentről” a hozzájárulást.

A Kötöttfogás adományokból indult és működik. Az Extrában a közönség előtt készülő adásokat is szerveztek, amelyen jegyértékesítés folyt. Saját magukat kvázi szamizdat műsorként aposztrofálták.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.