A tanárnő kikotyogta egy kollégájának, hogy lefeküdt az iskola egyik kiskorú diákjával, ez pedig szexuális erőszaknak számít.

Tanár-diák szex

A 24 éves Morgan Moore ebben a tanévben kezdett el egy maysville-i állami iskolában dolgozni pedagógiai asszisztensként Oklahoma államban. Miután felvették, örömmel osztotta meg ismerősei között a nagy hírt Facebook-oldalán, kiemelve, mennyire izgatott, hogy megkapta a munkalehetőséget.

Ám amikor elárulta egyik kollégájának, hogy szexuális kapcsolatba került egyik tinédzserkorú diákjával, a tanár értesítette az iskolaigazgatót, aki feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrök kihallgatták Moore-t, az érintett diákot és egy tanút, majd az elhangzottak alapján letartóztatták a pedagógust, írja a People.

A nőt elsőfokú szexuális erőszak bűntettének vádjával jelentette fel a körzeti rendőrség a helyi ügyészségen. Az ő hatáskörük eldönteni, hogy megáll-e ez a vád, és ki lehet-e mondani Moore bűnösségét.

Az iskolának a diákok biztonsága az első

Moore-t augusztusban vették fel a tanárok mellé beosztott kisegítő szakembernek a megyei közoktatási rendszerbe, az eset után pedig a tanulók biztonságára hivatkozva az iskola azonnal elbocsátotta. Közleményükben megemlítették azt is, hogy miután tudomást szereztek alkalmazottjuk tettéről, azonnal értesítették az illetékes hatóságot, és a továbbiakban is készek együttműködni velük.

A kétgyermekes, férjezett Moore eddig nem emelt kifogást a vele szemben folytatott eljárással szemben.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet