Diana hercegnő 1997-ben szenvedett halálos autóbalesetet, aminek most helyszínét egy amerikai vidámpark rekonstruálta.

Egy amerikai vidámpark bizarr látványosságot mutatott be, mégpedig Diana hercegnő halálos balesetének helyszínét, írja a Design Taxi.

National Enquirer Live Diana
National Enquirer Live! Nevű Vidámpark / Kép: Usa Today

A Tennessee államban lévő National Enquirer Live! nevű vidámpark látogatói megnézhetik az 1997-ben történt beleset helyszínének élethű 3D-s mását, ahol a hercegnő az életét vesztette. Furcsa módon még arra is megkérik az embereket, hogy szavazzanak arról, hogy vajon a királyi család keze is benne volt-e a tragédiában.

Diana Hercegnő Baleset
Diane Hercegnő Tragikus Balesetet Szenvedett 1997-Ben / Fotó: Town &Amp; Country Magazine

A látványosságot pénteken mutatták be, aminek a megépítéséhez 3D-s számítógépes modellt alkalmaztak a készítők – mondta Robin Turner. A szakértő hozzátette, még azt az útvonalat is bemutatják, amelyen Diana halad a Ritz hoteltől a baleset helyszínéig. A program a paparazzó üldözést is szimulálja, ahogyan azt is, ahogyan a hercegnő sofőrjét elvakították a vakuk.

Robin Turner szakértő elmondta, hogy a bemutatót professzionálisan kezelik, és nem mutatnak véres jelenetet sem, pozitív módon ábrázolják a történéseket.

A bemutató része a különböző összeesküvés elméletek bemutatása is, miszerint a brit titkosszolgálat tervezte meg a balesetet. Majd megszavaztatják a nézőket, hogy vajon elhiszik-e a hercegnő halálának hivatalos okát.

Diana hercegnőéhez hasonló balesetre figyelmeztet Scarlett Johansson

Scarlett Johansson egy Diana hercegnőjéhez hasonló balesetre figyelmeztetett, miután állítása szerint egy csapat paparazzo üldözte őt fél Los Angelesen keresztül. A 34 éves színésznő éppen elhagyta a Jimmy Kimmel Live! showműsor stúdióját, amikor egy csapat fotós kiszúrta őt. Öt lesötétített ablakú autó piros lámpákon áthajtva követte őt, kockáztatva a többi autós és gyalogos épségét is.

Robin Turner bízik abban, hogy ez a fajta látványosság nem fogja zavarni a királyi családot, különösképpen a hercegnő fiait William és Harry herceget.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet