Követem Design Diana hercegnő borzalmas balesetének helyszínének mása vidámparki látványosság lett

Diana hercegnő borzalmas balesetének helyszínének mása vidámparki látványosság lett

Promóció

Diana hercegnő 1997-ben szenvedett halálos autóbalesetet, aminek most helyszínét egy amerikai vidámpark rekonstruálta.

Promóció
- Advertisement -

Egy amerikai vidámpark bizarr látványosságot mutatott be, mégpedig Diana hercegnő halálos balesetének helyszínét, írja a Design Taxi.

National Enquirer Live! nevű vidámpark / Kép: USA Today

A Tennessee államban lévő National Enquirer Live! nevű vidámpark látogatói megnézhetik az 1997-ben történt beleset helyszínének élethű 3D-s mását, ahol a hercegnő az életét vesztette. Furcsa módon még arra is megkérik az embereket, hogy szavazzanak arról, hogy vajon a királyi család keze is benne volt-e a tragédiában.

Diane hercegnő tragikus balesetet szenvedett 1997-ben / Fotó: Town & Country Magazine

A látványosságot pénteken mutatták be, aminek a megépítéséhez 3D-s számítógépes modellt alkalmaztak a készítők – mondta Robin Turner. A szakértő hozzátette, még azt az útvonalat is bemutatják, amelyen Diana halad a Ritz hoteltől a baleset helyszínéig. A program a paparazzó üldözést is szimulálja, ahogyan azt is, ahogyan a hercegnő sofőrjét elvakították a vakuk.

Robin Turner szakértő elmondta, hogy a bemutatót professzionálisan kezelik, és nem mutatnak véres jelenetet sem, pozitív módon ábrázolják a történéseket.

A bemutató része a különböző összeesküvés elméletek bemutatása is, miszerint a brit titkosszolgálat tervezte meg a balesetet. Majd megszavaztatják a nézőket, hogy vajon elhiszik-e a hercegnő halálának hivatalos okát.

Diana hercegnőéhez hasonló balesetre figyelmeztet Scarlett Johansson

Scarlett Johansson egy Diana hercegnőjéhez hasonló balesetre figyelmeztetett, miután állítása szerint egy csapat paparazzo üldözte őt fél Los Angelesen keresztül. A 34 éves színésznő éppen elhagyta a Jimmy Kimmel Live! showműsor stúdióját, amikor egy csapat fotós kiszúrta őt. Öt lesötétített ablakú autó piros lámpákon áthajtva követte őt, kockáztatva a többi autós és gyalogos épségét is.

Robin Turner bízik abban, hogy ez a fajta látványosság nem fogja zavarni a királyi családot, különösképpen a hercegnő fiait William és Harry herceget.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3