Követem Sztárok Diana hercegnő üdvözölte rajongóit az utolsó születésnapján

Diana hercegnő üdvözölte rajongóit az utolsó születésnapján

Promóció

A tragikus balesetben elhunyt Diana hercegnő még az utolsó születésnapján is szakított időt az iránta rajongókra.

Máig hatással van az emberekre

Promóció
- Advertisement -

Az autóbalesetben elhunyt Diana hercegnő máig hatással van az emberekre, segíteni akaró személyisége mellett stílusával is magával ragadta tisztelőit.

Idén lenne 59 éves Diana hercegnő. Rajongói közül sokan emlékeznek meg az életéről, felidézve az utolsó születésnapján történt eseményeket is.

Diana ajándékot kap rajongójától / Fotó: TIM GRAHAM

Csupán két hónappal a fatális autóbaleset előtt, 1997-ben Diana hivatalos volt a Tate Galéria Centenáriumi gálaestjére, ahol őt ünnepelték, írja a Harper’s Bazaar. Az eseményre érkezve Diana időt szakított arra, hogy a rá váró rajongóitól átvegye a neki szánt ajándékokat. Diana mosolyogva vette át a hatalmas virágcsokrokat és szív alakú luftballonokat. A képek tükrözik, hogy valóban a nép hercegnőjeként tekintettek rá.

Harry herceg követi Diana hercegnő példáját

Fia, Harry herceg édesanyja örökségét viszi tovább, hiszen ő is küzd a szociális igazságtalanságok ellen. Sussex hercege meglepte a virtuális Diana-díj nézőit azzal, hogy egy videó bejelentkezéssel méltatta a jótékonysági elismerés díjazottjait és a Black Lives Matter-mozgalom képviselőit.

„Tudom, hogy az anyám sokak számára nyújtott inspirációt, és biztosíthatlak benneteket, hogy mellettetek állt volna. Mint sokan közületek, ő sem a könnyebbik vagy a népszerűbb utat választotta. Ő mindig kiállt valamiért, ő kiállt a nélkülözőkért. Most szerte a világban láthatjuk a megosztottságot, az elszigetelődést és a harag dominanciáját, ahogyan a fájdalom és a trauma felszínre tör. De az olyan emberekben látom a legnagyobb reményt mint ti, és biztos vagyok a világ jövőében és gyógyulásában hiszen az a ti kezetekben van” – mondta Harry herceg videóüzenetében.

Meghan Markle hercegné segít a rászorulóknak, önkéntes péknek állt

Meghan Markle ismertségét kihasználva, ahol tud segít. Hol a fiatal vezetőket támogatja, de az elefántokat bemutató dokumentumfilm is az egyik jótékony projektje közé tartozik. A hercegi pár csatlakoztak egy pékség alkalmazottaihoz, hogy segítsenek a nélkülöző emberek ellátásában. A 32 éve működő Homeboy Industries azokon próbál segíteni, akiknek az élete megváltozott, miután bandatagok lettek vagy bebörtönözték őket, írja a .

Kiemelte, hogy Meghan hercegnővel együtt úgy gondolják, hogy az intézményesített rasszizmus felszámolásával egy jobb világot teremthetünk.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3