Új Dirty Dancing-filmet készítenek a 60 éves Jennifer Gray főszereplésével

Új Dirty Dancing-film készül Jennifer Grey főszereplésével – jelentette be csütörtökön Jon Feltheimer, a Lionsgate stúdió vezérigazgatója, megerősítve a már júliusban felröppent híreket.

A 60 éves színésznő vezető producerként is részt vesz a munkálatokban – számolt be róla a Deadline. A produkciót Jonathan Levine (Eleven testek) és Gillian Bohrer rendezi. A forgatókönyvet a Két lépés távolság és A gyászoló asszony átka című mozikat jegyző páros, Mikki Daughtry és Tobias Iaconis írja.

uj dirty dancing jennifer gray
Jennifer Gray a Dirty Dancing filmben / Fotó: Getty Images / Lionsgate

Az 1987-es Dirty Dancing – Piszkos tánc című filmklasszikus mindössze 5 millió dollárból (1,4 milliárd forint) készült és 218 millió dollár bevételt hozott világszerte. Az 1963 nyarán, egy luxus nyaralóhelyen játszódó történetben a 17 éves Baby (Grey) beleszeret tánctanárába (Patrick Swayze), ám a lány szülei nem nézik jó szemmel kettejük kapcsolatát.

A második rész csúfosan leszerepelt 16 éve

A filmben elhangzó (I’ve Had) The Time of My Life című szám a legjobb eredeti dalnak járó Oscar-díjat és Golden Globe-díjat is elnyerte, a két főszereplőt pedig Golden Globe-díjra jelölték alakításukért.

Dirty dancing 2 – Havana dance contest

My fav. dance scene 🙂

A Lionsgate 2004-ben elkészített a folytatást Dirty Dancing – Piszkos tánc 2. címmel.

A legjobb filmes improvizálások, amelyek Oscar-díjat érdemelnének

Ahogyan a való életben, a filmekben sem mindig terv szerint alakulnak az események. Előfordul az is, hogy az improvizációk jobban sikerülnek, mint a jól megtervezett jelenetek. Sok film azzal vált még jobbá, hogy a színészek rögtönöztek benne.

A mozi azonban nem aratott nagy sikert.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból