Az olasz illusztrátor, Luigi Kemo Volo régi álmát valósította meg azzal, hogy Disney-figurákkal közösen szerepel képein, írja a Fubiz magazin.

A Photoshopnak köszönhetően Luigi Kemo Volo egy gyermekkori álmát valósíthatta meg. Megalkotta a saját fantáziavilágát, amelyben a kedvenc rajzfilmfiguráival veszi magát körül.

Disney Fotók0
Van Tüzed? / Kép: Luigi Kemo

Luigi Kemo Volo képein a valódi fotókat és a rajzolt figurákat ötvözi ahogyan azt olyan filmekben láthattuk, mint a Mary Poppins és a Roger Nyúl a pácban.

A popkultúra csapdájában: A Disney-karakterek felfedik titkaikat

A tehetséges holland művész, Super A új sorozatában a Disney-karakterekbe bújt hús-vér embert és állatot mutatja meg. A Trapped Hóferkétől kezdve Mickey egéren és Donald kacsán át az alkotó Instagramján követhető. A 2004 óta aktív művész illusztrációin kívül, street artist is. Tavaly pedig Amsterdamon kívül San Franciscoban és New Yorkban is kiállított.

A művész által készített kompozíciók egyszerre bámulatba ejtőek és szórakoztatóak.

Az egyik képen szakállat rajzol az alvó Csipkerózsikának, egy másikon épp a horgára akad A kis hableány Arieljének melltartója vagy éppen a Szörny Rt. Sullivanjét gyantázza.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk