A rajongók nem örülnek, hogy a Disney Reszkessetek, betörők! remake-et készít

Contextus

Contextus

Több klasszikus vígjáték újragondolt változatát jelentette be a Disney, köztük a Resszkessetek, betörőkét is. A filmek az ősszel induló Disney+ exkluzív tartalmai lennének.

Az Egy ropi naplója, az Éjszaka a múzeumban,Tucatjával olcsóbb és a Reszkessetek, betörők! remake-jeit jelentette be a napokban Bob Iger, a Disney vezérigazgatója. A filmke kizárólag a Disney+-on lesznek megtekinthetők, ami november 12-én rajtol el.

A Disney történelmet írhat a 10 milliárdos bevételükkel

A Disney világszintű bevételi sikerei borítékolhatóak voltak, miután bekebelezte a Pixar, a Marvel és a Lucasfilm stúdiókat is. A Disney történelmet írt, amikor az év felénél a stúdió megdöntötte saját éves bevételi rekordját azzal, hogy megközelítette a 8 milliárd dolláros bevételt. Erre még nem volt korábban példa, de az „Egeres Cég” még csak most kezd belejönni.

A reakciók azonban nem voltak túl kedvesek. Az eredeti film főszereplője, a ma már 38 éves Macaulay Culkin egy vicces Instagram-posztban illusztrálta, szerinte hogy fog kinézni az új változat. Sarah O’ Connell az alább látható eredeti plakáttal reagált a bejelentésre.

A Reszkesetek, betörők! plakátja / Fotó: ET Canada

Az emberek nagy része nem tartja napjaink korát ideálisnak ugyanehhez a történethez, hiszen gyakorlatilag annyival letudható lenne a cselekmény, hogy Kevin szülei elérik őt okostelefonon. A rajongók pedig egyenesen tiltakoznak a remake ellen.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Nézem>Film > Nézem > A rajongók nem örülnek, hogy a Disney Reszkessetek, betörők! remake-et készít
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból