Lehet, hogy a Disney musicalt készítene a Star Warsból is?

Jon Favreau producer szívesen készítene a Disney számára egy The Star Wars Holiday Special-höz hasonló részt, amihez George Lucas sem adta a nevét a hetvenes években, írja a Collider.

Csak idő kérdése volt, hogy a Disney egérkarmai közé került franchise-ból is musical változat készüljön? A hetvenes években történt már hasonló katasztrófa: a The Star Wars Holiday Special című alkotásban a wookiee-k és Leia hercegnő mellett több szereplő is dalra, a rajongók pedig sírva fakadtak.

jon favreau the mandalorian
Jon Favreau a The Mandalorian kreátora / Fotó: The Blast

Jon Favreau a hamarosan bemutatásra kerülő The Mandalorian alkotója úgy nyilatkozott, hogy amennyiben a rajongók kikövetelnék, akkor a lehetséges lenne egy az 1978-as filmhez hasonló musical, a Disney+ streaming platformon.

STAR WARS HOLIDAY SPECIAL: Princess Leia’s Life Day song

NOT OUR WORK:: Chewie and Han Solo are trying to get home to Chewie’s family, so they can celebrate Lifeday.

Jon Favreau kiemelte, hogy a Holiday Specialnak köszönhetjük Boba Fett karakterét, hiszen ebben a részben tűnt fel először animációs formában.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szeretném, ha egyszer a Disney+-on is készítenénk egy Holiday Special-t is[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a producer. A rajongók bíznak benne, hogy Favreau poénnak szánta The Star Wars Holiday Special kapcsán tett kijelentéseit.

The Mandalorian | Official Trailer | Disney+ | Streaming Nov. 12

After the stories of Jango and Boba Fett, another warrior emerges in the Star Wars universe. “The Mandalorian” is set after the fall of the Empire and before…

A franchise legújabb darabja, a The Mandalorian című TV-sorozat november 12-én startol a Disney+ streaming platformon.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból