Bella Hadid mellett Barbie Ferreira képviselheti a Jacquemus márkát az új kampányban.

Barbie Ferreira a Jacquemus új sztárja

Mint korábban kiderült, Bella Hadid modell a Jacquemus SS20 kampány egyik sztárja, de természetesen nem ő az egyetlen, aki a márkát képviselheti.

Barbie Ferreira
/ Fotó: Pierre-Ange Carlotti

Hadid mellett a francia márka nyári kollekciójának reklámarca, Barbie Ferreira is részt vesz a kampányban, írja a Dazed. A hölgyről Pierre-Ange Carlotti fotográfus készített fotósorozatot, a képeken a Simons márka kötött bikinijét, a félig átlátszó pólóját, a tejfehér sárga berakásos ruháját viseli, mindezt a tervező legendás XXXL méretű nagy karimájú kalapjával kiegészítve.

Egyre nagyobb teret kapnak a teltebb modellek

Jacquemus-re jellemző volt az elmúlt szezonokban, hogy hihetetlenül hosszú lábú, karcsú modelleket küldött a kifutóra. Barbie felbukkanása az új kampányban viszont arra utal, hogy a márka lépéseket tesz a testalkat változatosság irányába. Követve ezzel az AW20 show irányvonalát, ahol Jill Kortleve plus size modell is a kifutóra léphetett a márkát képviselve.

Barbie Ferreirával reklámozták, mégsincs plus size opció a H&M-Moschino kollekcióban

A női ruhadarabok számozása XS-től M-ig, a férfié pedig XS-től L-ig terjed. A H&M azzal védekezett, hogy a női és férfi szelekció is kapható L-es méretben, csupán jelenleg készlethiány miatt nem elérhető. A #HMOSCHINO hastag alatt futó kollekció egy nagyszabású show keretében debütált.

A divatvilág egyre nyitottabb a plus size modellekre. A Fendi divatmárka Paloma Elsessert léptette a kifutóra, illetve Kortleve megjelent a Chanel képviselőjeként is. Remélhetőleg a trend megmarad a divatiparban és a kifutón a különböző testalkatú hölgyek egész sora lehetőséget kap majd.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet