Divattrend 2020: Ezek a divatirányzatok hódítanak idén

A divattrendek gyorsabban jönnek-mennek, mint csúcsforgalomban a négyes metró. De ha valami már nem trendi, az még nem jelenti azt, hogy eltűnik egyik pillanatról a másikra. Az esetek többségében például a 2019-es divatirányzatok még felfedezhetőek lesznek 2020-ban is.

Megmutatjuk, hogy a következő szezonban, melyik trendek fognak előretörni. Már most készülj fel a tavaszra és a nyárra!

A kagylók ideje lejárt

A tengeri kagyló meghatározó elem volt a 2019-es ékszertrendben. Nyakláncok, fülbevalók és karkötők és pénztárcák is rendelkeztek ezzel a természetes ékességgel. Az idei évben a klasszikus és elegáns gyöngyök kerülnek előtérbe.

trend2020 1
/ Fotó: Bright Side

Szalmakalap helyett, a baseball sapka lesz a trend

A nyári időszakban elengedhetetlenül fontos, hogy a fejedet megvédd a perzselő napsugaraktól! Míg tavaly erre a szalmakalapot ajánlották a divat-trenderek, addig 2020-ban megteszi majd egy baseballsapka is. Ez sportos, friss laza megjelenést kölcsönöz majd a hölgyeknek.

trend2020
/ Fotó: Bright Side

Búcsú a szalmazsáktól

Szó nincs arról, hogy a szalmatáska ne lenne modern viselet az idei évben is. De 2020-ban, a divat szerelmesei az elegáns megjelenést kölcsönző, gyöngyökből fűzött táskára teszik majd a voksukat

trend20202
/ Fotó: Bright Side

Leáldozóban a hegyes orrú cipők

A tavalyi évben bátran felvehetted a hegyes orrú cipőidet, hiszen az trendi volt. Idén viszont, jobb ha szekrény mélyére száműzöd ezeket a darabokat. Elő a tompa orrú lábbelikkel!

trend20203
/ Fotó: Bright Side

Csíkok? Ne már, 2020-at írunk!

Hol van már a tavalyi nyár, amikor a csíkok még menőnek számítottak? Idén inkább a színes, festékfoltos mintájú pólók lesznek a nyár slágerei. Keresd elő ezeket a régi darabokat a szekrényed mélyéről, a nyári fesztiválszezonban jól jönnek majd!

trend20205
/ Fotó: Bright Side

A természetes árnyalatok eltűnnek

A tavalyi év pasztell színei lassan elhalványulnak, és a múlt ködébe vesznek. Az idei nyáron csupa élénk, vibráló színek uralják majd a fürdőruhadivatot is.

trend20206
/ Fotó: Bright Side

A capri nadrág idén nem divat…

A nyár elengedhetetlen kelléke a rövidnadrág. Míg 2019-ben erre egy capri nadrág is tökéletes megfelelt, és idén sem kell megfeledkezni erről a viseletről. Előtérbe kerülnek a farmerből készült rövidnadrágok is. Egy régi farmer és egy olló segítségével nyáron is trendi maradhatsz!

trend20207
/ Fotó: Bright Side

Jaguár minta helyett, zebra minta!

Az állatmintás darabok évék óta meghatározói a divatnak. Idén viszont a jaguár foltjai háttérbe szorulnak és újra trend lesz a zebraminta.

trend20208
/ Fotó: Bright Side

Lekerül az anyagatya

Kétségtelenül a legnépszerűbb farmer trend a tavalyi évben az anya farmer volt. Idén, a még klasszikusabb darabok kerülnek vissza trendek színpadára.  Magasabb csípővonallal és szélesebb szárral ismét trend lesz a nagyinaci!

trend20209

Tündi-bündi tüll ruci!

A természetes anyagok közül a gyapjú és a vászon meghatározó volt a tavalyi szezonban. Idén újra előkerülnek már-már elfeledettnek hitt anyagok, úgymint az organza. A könnyű és átlátszó anyagból készült ruhácskákban igazán szépnek és vidámnak érezheted magad az idei nyáron.

trend2020 10
/ Fotó: Bright Side

Köszönjük, Bright Side!

További érdekességeket találsz a ContextUs Élet+Stílus rovatában!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból