Kritikus állapotban van DMX, sajtóinformációk szerint 30 percen át próbálták újraéleszteni a mentősök.

DMX gyerekei úton vannak a kórházba

Kábítószer-túladagolással egy White Plains-i kórházba szállították péntekről szombatra virradó éjjel Earls Simmonst, ismertebb nevén DMX amerikai rappert – írja a TMZ amerikai bulvárlap.

Sajtóinformációk szerint túladagolás következtében szívrohamot is kapott.
Dmx Drogtuladagolas Korhaz
Dmx, Azaz Earls Simmons Koncert Közben / Fotó: Getty Images

A lap közben hozzájutott a DMX képviselője által kiadott hivatalos nyilatkozathoz, melyben elismerik, hogy a rappert tegnap este kórházba szállították, miután összeesett az otthonában. Jelenleg kritikus állapotban van, és az intenzív osztályon marad.

A zenésznek az életéért kell harcolnia, de a prognózis nem fest valami jól. Earls Simmons családjának egyik tagja a TMZ-nek elmondta, a gyerekei már úton vannak hozzá a kórházba, míg egy másik családtag elárulta, hogy a mentősök 30 percen át próbálták újraéleszteni.

Tavaly lépett fel legutoljára koncerten

A lap emlékeztetett, hogy az énekes hosszú ideje küzd függőségével, legutóbb 2019-ben volt elvonón, miután adócsalás miatt 12 hónapot töltött börtönben.

Ezután 2019. decemberében tért vissza a színpadra Las Vegasban. Legutóbb 2020 júliusában lépett fel élőben Snoop Doggal a Verzuz csatornáján.

Kapcsolódó cikk

Nem csak híres hiphopelőadó, de színész is, többek közt szerepelt a Könnyű pénz, a Bölcsőd lesz a koporsód, az Öld meg Rómeót! és az Utolsó óra című filmben is.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet