A rendező és a színésznő kapcsolata megdöbbentette a nyilvánosságot, hiszen hosszú ideig “házon belül” dolgoztak együtt és voltak, akik a korkülönbségen is fennakadtak.

Nem volt kapkodás

A Blikk információi alapján, a munka hozta össze a művészeket, hiszen korábban Szente Vajk írta és rendezte A dominógyilkosság című darabot, amelynek Dobó Kata az egyik főszereplője. Barátaik szerint normális ütemben és szikrázóan kezdett a kapcsolatuk, nem akartak elsietni semmit, ám úgy látszik a türelem nem hozta meg a vártat és szétválnak útjaik – számolt be róla a Blikk.

Nem kapkodtak el semmit, sokáig randiztak, lassan ismerkedtek. Bár nagyon megszerették egymást, mások voltak az elképzeléseik a jövőt illetően. Élvezték a másik társaságát, de egy ideje tudták, hogy nem fordul majd komolyabbra a kapcsolatuk, nem tervezték, hogy összeköltöznek, ezért tudták, előbb-utóbb meg kell hozni a döntést

– nyilatkozta a lapnak a pár egyik ismerőse.
Dobo-Kata-Szente-Vajk-Nem-Talalja-Szerelmet-Szakitottak-2
/ Fotó: Ras Archívum

Hozzátette, hogy nagyon kulturált, rendezett szakításuk volt és barátok maradtak azután is, hogy kimondták: ennyi volt. Tisztelik egymást és egyikük szívében sincs harag.

Nem maradt titokban

A pár ismerőse elmondta, hogy szerették volna, ha minél tovább titokban marad a kapcsolatuk, hiszen mind a ketten óvják a magánéletüket, nem szeretnek a szívügyeikkel szerepelni a hírekben. Nem bujkáltak, ám kerülték a nyilvános rendezvényeken való közös megjelenést.
Még a legszűkebb környezetük sem tudta, hogy elmélyül-e a kapcsolatuk, vagy hogy egyáltalán randiznak-e még.
A lap megkeresésére a rendező leszögezte, hogy nem szeretne a magánéletéről beszélni, Dobó Katát pedig nem sikerült elérniük.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet