Egy évvel ezelőtt hunyt el hosszú betegség után Dobos Attila, de özvegye, Hatvaniné Erzsó azóta sem tudta feldolgozni elvesztését.

Hatvaniné ErzsóBlikknek nyilatkozva mesélte el, hogy egy év után sem múlt néhai férjének elvesztése miatt érzett fájdalma.

Ez volt az első karácsonyom nélküle. Nem is ünnepeltem... Meglátogattam a gyermekeimet, de aztán inkább hazajöttem, hogy emlékezzek. Most, a halála évfordulóján, ismét felerősödik a gyász

– árulta el az özvegy. “Nem telik el úgy nap, hogy ne simogatnám meg a fényképét, ha pedig Budapesten van fellépésem, az első utam a temetőbe vezet hozzá. Mindig sírva jövök el onnan… Az egész lakásomban minden rá emlékeztet, és gyakran beszélek is hozzá. Arra kérem, vigyázzon rám fentről, és várjon rám, mert ott találkozunk…”

Elmondása szerint vannak férfiak, akik udvarolnának neki, de szóba sem jön számára, hogy egy új kapcsolatba kezdjen. 

Nekem Attila volt a nagy szerelem, az ő emlékeivel van tele az otthonom, el sem tudnám képzelni, hogy egy másik férfivel osszam meg az életemet.

“Készítettem egy kis emlékszobát számára az otthonomban, hogy mindig együtt lehessünk. Soha nem felejtem el őt, és senki nem veheti el tőlem azt a szerelmet, boldogságot, amit mi ketten megéltünk! De – sajnos – nem lehettünk sokáig együtt boldogok. Mindent megteszek azért, hogy az emléke fennmaradjon” – mondta a gyászoló asszony, aki egy a zenész életéről szóló könyvön dolgozik.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet