Koronavírus-fertőzött Doja Cat, aki korábban azt hitte, ez csak influenza

A Mooo! sláger szerzője, Doja Cat amerikai popsztár nem tudja, hogyan kaphatta el a koronavírus-fertőzést.

Nemrég még nem hitte, létezik a vírus

Doja Cat néhány éve a Mooo! című slágerével robbant be az amerikai popsztárok közé, azóta már Nicki Minaj-zsal is kollaborált. Legtöbb videóklipjén a YouTube-on százmilliós megtekintés számlálható.

doja cat koronavirus mooo
Doja Cat / Fotó: Getty Images

Márciusban a közösségi oldalán élőben beszélt arról, hogy a koronavírus nem annyira nagy dolog. Azt is tanácsolta a követőinek, hogy ne fújják fel a dolgot.

Doja Cat says she’s not afraid of the Corona Virus.

insta: mooo.yt #DojaCat #CoronaVirus

Azt nem tudni, mennyien fogadták meg, de biztosan sokan kísérték figyelemmel, hiszen csak Instagram-oldalán 6,9 millió rajongója van.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]K_rvára leszarom a koronát, tesó! Ez egy influenza. Nem vagyok beszarva. Mind kis p_ncik vagytok, ha ti igen[/perfectpullquote]

– mondta Doja Cat az élő videó során.

Fertőzött lett

Azonban március óta sokat változott a világ, így vélhetően az ő véleménye is. Néhány napja már arról értekezett Instagram-oldalán, hogy koronavírus-fertőzött lett, írja az NME.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Koronavírusos lettem. Őszintén szólva, nem tudom, hogyan történhetett ez. Szerintem rendeltem valamit postán, aztán valahogy elkaptam a vírust. Négy napig voltak tüneteim, de már jól vagyok[/perfectpullquote]

– mondta a 24 éves popsztár.

Nemrég beszámoltunk egy Angliában élő magyar nőről is, aki nem hitte el a vírus létezését. Az angliai Moultonban élő magyar nő először rettegett a koronavírus-fertőzéstől, majd azt gondolta, csak átverés az egész. Végül felgyújtotta magát és kirohant az utcára.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból