Újra együtt lehet a kétezres évek egyik legszerethetőbb sorozata, a Dokik szereplőgárdája?

A 2001 és 2010 között futó sitcom, a Dokik stábja újra találkozott egymással. Zach Braff osztotta meg a fotót, ami után sokakban felmerült a kérdés, érkezik-e folytatása a Sacred Heart kórház mindennapjait bemutató sorozatnak.

A főszereplőt, JD-t alakító színész a Twitteren jelentette be, hogy a Vulture Festivalon újra egyesül a Sacred Heart csapata. Ezt követte a fotó, amin a sorozat összes főszereplője látható. Sokak bánatára azonban nem úgy tűnik, hogy ez a sorozat folytatását ígérné.

https://www.instagram.com/p/BqTm-0LFL7P/?utm_source=ig_embed

A sorozat írója, Zach Braff és az Elliotot alakító Sarah Chalke egyaránt azt állították, örülnének a folytatásnak. Az NME elmondása alapján azonban hivatalosan még nincs arra utaló információ, hogy ez valaha megtörténik.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Bármit megtennék, hogy újra együtt dolgozzak ezzel a stábbal. De sokszor – nem mindig –, a sorozatok rebootjai csakis a pénzről szólnak.[/perfectpullquote]

– vallotta be Bill Lawrence, a sorozat írója.

Filmet készítenek a droglabort működtető kémiatanár életéből – Jön a Breaking Bad-film

A Breakind Bad produkcióját egyelőre nagy titok övezi, nem lehet tudni, kik fognak szerepelni benne, feltűnnek-e benne a sorozat szereplői vagy előzménytörténet készül, de az biztos, hogy a forgatókönyvírója és nagy valószínűséggel rendezője is a sorozat készítője, Vince Gilligan lesz. Az előkészületek alatt álló film forgatása hamarosan megkezdődik Új-Mexikóban.

A stáb tagjai arról beszéltek, ha ez a folytatás mégis életre kelne, biztosan nem sorozat formájában történne. Inkább tartanák elképzelhetőnek, hogy egy film formájában térnek vissza a képernyőre.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból