Nézem Film Minden, amit eddig tudhatunk a Doktor Szöszi 3-ról

Minden, amit eddig tudhatunk a Doktor Szöszi 3-ról

Promóció

Reese Witherspoon nagyon belehúzott mostanában. Tizenhét év után térhet vissza a legszőkébb ügyvédnő a Doktor Szöszi 3-ban.

Doktor Szöszi-trilógia?

Promóció
- Advertisement -

Reese Witherspoon őrületes munkatempóra kapcsolt. Nemrég írtunk arról, hogy a nemrég bemutatott munkái, a The Morning Show és a Little Fires Everywhere után hamarosan két vígjátékot is fog forgatni a Netflixnek. Most pedig arról szólnak a hírek, hogy visszatér ahhoz a szerepéhez, amely 2001-ben meghozta számára az áttörést.

Doktor Szöszi 2001-ből / Fotó: MGM

Jön tehát a Doktor Szöszi harmadik része? Nagyon úgy tűnik! Elle Woods hamarosan újra visszatérhet, hogy jól megmondja, aki szerint a narancs az új rózsaszín, az komolyan kezeltesse magát. Reese Witherspoon évekig gondolkodott rajta, hogy ismét belebújik a legendás szőke ügyvédnő szerepébe, akinek nemzetközi hírnevét is köszönheti.

Előzményregény készül Az éhezők viadala-trilógiához

Az egyelőre cím nélküli Az éhezők viadala 2020. május 19-én jelenik meg és Panemben játszódik, ám 64 évvel az eredeti trilógia előtt – írja a . Az amerikai írónő, Suzanne Collins szerint az új regény a Sötét Napokként emlegetett sikertelen lázadás utáni éveket mutatja be, amikor Panem megpróbál talpra állni a történtek után.

A karakter már-már kultikussá vált, hiszen visszaköszön Ariana Grande slágeréhez, a Thank u nexthez forgatott videóklipjében, mi több, Kim Kardashian is megemlékezett Elle Woods-ról egy Halloweenre készített paródiavideójában.

Ariana Grande – thank u, next (Official Video)

fficial video by Ariana Grande performing “thank u, next” – available now: https://arianagrande.lnk.to/thankunextYD Directed by Hannah Lux Davis Produced by …

Most úgy néz ki, hogy kezd konkretizálódni a film terve, és hamarosan trilógiaként emlegethetjük a szőke ügyvédnő történetét.

Doktor Szöszi for prezident?

A harmadik részhez igencsak ütős csapat állt össze. Az illatosított rózsaszín papírra Mindy Kaling írja majd a forgatókönyvet, aki már bizonyított az Én még sosem… című Netflixes tragikomédiával. Neki segít be Dan Goor, aki pedig a Brooklyn-Nine-Nine-t jegyzi. Witherspoon pedig társproducerként is beszáll a filmbe.

Great news alert!! Some things are just meant to be!😜I’m SOOO excited to have @MindyKaling and #DanGoor writing Legally Blonde 3! 💖💫This is #ElleWoodsApproved!💯

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

A jelenlegi embrionális fázisban egyelőre ennyi tűnik biztosnak, a színészek közül még senkinek nincs aláírt szerződése. Az i-D viszont nagyon reménykedik Jennifer Coolidge (aka Stifler mamája) kameójában. A koronavírus-járvány okozta hollywoodi forgatási stop miatt azonban egyelőre még egy kis türelemmel kell lenniük a rajongóknak.

A Mátrix 4 nem fél a koronavírustól, július elején folytatódhat a forgatás

Lana Wachowski sci-fijének, a Mátrix 4-nek produkciója a koronavírus-járvány miatt állt le, de a a Warner Bros. filmstúdiótól megtudta, a stúdió most további nyolc hétre meghosszabbította a szerződéseket, hogy a színészeket legalább július 6-ig megtartsa. A Mátrix 4 forgatása februárban kezdődött San Franciscóban, majd a stáb március közepén Berlinbe költözött.

Amíg ki nem jön a trailer, addig elgondolkodhatunk azon, vajon a harmadik részben milyen kihívás elé áll Elle? Emlékezhetünk: az első részben a dauerolás tudományában való széleskörű jártasságának köszönhetően nyert pereket, majd a másodikban az állatkísérletek ellen küzdött a legfelsőbb bíróságon.

„Azt hiszem, elég menő lenne, ha a legfelsőbb bíróság tagjaként látnánk viszont vagy esetleg indulna az elnökválasztáson” – nyilatkozta maga Witherspoon még 2017-ben. Elle Woods mint elnökjelölt? Ezt megnéznénk!

Promóció
Forrási-D
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3