Dolly először adott interjút azóta, hogy kiderült, a nevére bejegyzett szaporítótelepen embertelen körülmények között tartották a kutyákat.

Dolly azután szólalt meg az állatkínzós botránya ügyében, hogy menedzsere azt nyilatkozta a sajtónak, hogy az énekesnő pontosan tudta, mi folyik a telepen, írja168.

Fogalmam nem volt arról, hogy ott milyen állapotok uralkodnak. Akkor lett erről fogalmam, amikor megláttam az első cikkeket és a hozzátartozó fényképeket. És akkor én is leültem és azt hittem, hogy nem jól látok.

“Most volt elég, tulajdonképpen most azért beszélek. Mert most lett az, amikor már átlépett ez az egész történet egy bizonyos határt. […] Azt gondolom, hogy nekem nem kell megvédeni magam, mert nincs miért” – jelentette ki. Állítása szerint azt se tudta, ez a bizonyos telep hol van, évente kétszer járt Gyöngyösön, de akkor sem ezen a bizonyos telepen.

Nem vagyok semmiért hibás, én tiszta vagyok. Azt gondolom, hogy majd az igazság azért igazság, mert ki fog derülni. Mert az igazság mindig kiderül.

“És remélem, hogy az is kiderül, hogy mi volt ez az egész indíttatás, amiért ez az egész botrányos rágalomhadjárat énfelém elindult. Sejtem, hogy körülbelül mi lehet az ő indíttatása, de jelen pillanatban erről még nem kívánok nyilatkozni” – mondta az énekesnő. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet