Már nyolc hónapja tart a nyomozás az állatkínzási ügyben, amiről most újabb különös részletek derültek ki.
Az énekesnő menedzsere, P. Rita is hevesen tagadta, hogy csak ő lenne felelős az ott tartott állatokért, még perrel is fenyegette Dollyt, azóta sem tudni, hogy végül megtette-e a feljelentést.

Ballad of Buster Scruggs rendezője – és nem mellesleg Chalamet-val a The French Dispatch-ben együtt játszó Frances McDormand férje – elhívta őt vacsorázni. A steak fölött jutott idejük Bob Dylant is kibeszélni. Coen egyrészt nagy rajongója az énekesnek, másrészt pedig Llewyn Davis világa című filmjéhez komoly kutatást végzett arról a korszakról, amikor Dylan is kezdőként bontogatta szárnyait.Ballad of Buster Scruggs rendezője – és nem mellesleg Chalamet-val a The French Dispatch-ben együtt játszó Frances McDormand férje – elhívta őt vacsorázni. A steak fölött jutott idejük Bob Dylant is kibeszélni. Coen egyrészt nagy rajongója az énekesnek, másrészt pedig Llewyn Davis világa című filmjéhez komoly kutatást végzett arról a korszakról, amikor Dylan is kezdőként bontogatta szárnyait.

A nő, aki közel 15 évig volt az énekesnő menedzsere, 27 millió forintos bírságot kapott állatkínzás miatt, valószínűleg emiatt támadta Dollyt, aki nem akart felelősséget vállalni a történtekért.

Kapcsolódó cikk

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyelőre nem nyilatkozhat, mivel még tart a büntetőeljárás, nem árulhatnak el részleteket a nyomozásról. Azonban a gyöngyösi ebrendész, Palotai Dóra megszólalt az üggyel kapcsolatban, elárulta, hogy őt azóta sem hallgatták ki annak ellenére sem, hogy ott volt, amikor felszámolták a szaporítótelepet. Továbbá azt is elmondta, hogy szemtanúja volt, amikor Dolly sietősen távozott a telepről a saját ivaros kutyáival a rendőrök kiérkezése előtt.
Az is kiderült, hogy Dolly egykori menedzsere, P. Rita jó ideje eltűnt, senki sem tudja, hol tartózkodik.
Egy szomszédja elmondásai alapján a saját ügyvédje sem találja, aki a szomszédhoz kopogtatott be, hogy érdeklődjön a menedzser holléte felől.
“Megmondtam, hogy hónapok óta nem láttam, de ha látnám, se köszönné meg, amiket mondanék neki” – idézi a Blikk az említett szomszéd szavait.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet