Nemrég derült ki, hogy a Dolly és menedzsere nevére bejegyzett telepen embertelen körülmények között szaporítottak kutyákat, köztük többen daganatosak voltak, testüket sérülések borították.

Dolly a botrány kitörése óta azt hangoztatja, hogy semmit sem tudott az állatok körülményeiről. Most az énekesnő menedzsere törte el a csendet, és egészen más történetet mesélt el, írjaBlikk.

A körülményeket ismerte, tudta, hogy nincs fűtés, a tető leégett. Tudott róla, hogy a körülmények nem ideálisak semmilyen szempontból. Dolly mindenről tudott. Azokat az állatokat, akik a lakásban voltak, rendszeresen látta, hiszen sűrűn járt édesanyámhoz

– magyarázta a menedzser, aki azt is állította, hogy tenészengedélyük azért nem volt, mert a művésznő nem engedte meg, hogy beengedjen másokat a házba, így a hatósági ellenőrzéseket nem tudták elvégeztetni. 

Elmondása szerint az életkörülmények a Covid alatt romlottak meg a telepen, miután egy elektromos tűz miatt majdnem minden leégett, és a károk komoly anyagi befektetést igényelt volna, amire a vírus idején nem futotta. A Covid után sem javult sokat a helyzet, de az volt a terv, hogy vesznek egy többgenerációs ingatlant, ahol nagyobb területen, a hatósági engedélyekkel tudják gondozni az állatokat, de erre csak ígéretek voltak, végül sosem lett lefoglalva, a menedzsernek pedig egyedül nem lett volna erre anyagi lehetősége. 

Azok után, hogy többszöri kérésem ellenére sem volt hajlandó változtatni egyetlen állat életkörülményein sem, még úgy sem, hogy pontosan tudta, hogy én a beteg kutyák miatt ugyanolyan életkörülmények között élek, nem hiszem, hogy erre van bocsánat!

– jelentette ki a menedzser, aki pert is indított az énekesnő ellen, ugyanis állítása szerint fizetést sem kapott évek óta a munkájáért. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet