Összeállt A feláldozhatók két sztárja, Dolph Lundgren és Sylvester Stallone egy akciósorozatért

Sylvester Stallone és Dolph Lundgren közösen szerepelnek a The International című sorozatban, írja a Deadline.

A The Expendables – A feláldozhatók és a Rocky-filmekben már játszott együtt Sylvester Stallone és Dolph Lundgren, most ismét összeálltak a The International című sorozat kedvéért.

Sylvester Stallone Dolph Lundgren
Sylvester Stallone És Dolph Lundgren, “Mint Két Kicsi Lego” / Fotó: The Wrap

A szériát a 24 producerének, Tony Krantz-nak a cége, a Flame Ventures készíti. Sylvester Stallone az executive producere a drámának. A források szerint már a Fox, a CBS és NBC is megvásárolta a sorozat közvetítési jogait, a streaming szolgáltatók közül pedig a Netflix és az Apple platformjain találkozhatunk majd a szériával.

Sylvester Stallone: „Kesőbb már úgy gondoltam, megmenthetem Rockyt!”

A film Hollywood egyik legsikeresebb franchise-a lett. John Rambo a másik felejthetetlen karakter, amit Stallone létrehozott, de mégis Rocky az, amelyik igazán közel áll hozzá. – vallotta Stallone. A most 73 éves Stallone sosem beszélt nyilvánosan arról, hogy az 1976-ban kezdődő Rocky-franchise tulajdonjogától gyakorlatilag megfosztották. A film óriási sikert aratott, mind anyagilag , mind szakmailag.

A The Internationalt a sorozatok világában már veteránnak számító Ken Sanzel írta, amelyben Lundgren karaktere egyszemélyes S.W.A.T. egységként és túsztárgyalóként keménykedik. A sorozat bevezető epizódjának rendezésére maga Stallone neve is felmerült.

Stallone az Instagram-oldalán adta hírül új projektjét:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Én és a Balboa Production büszkén jelentjük be ezt a hihetetlen, új sorozatot amelynek címe: The International. Fantasztikus lesz együtt dolgozni régi barátommal, Dolph Lundgren-nel! [/perfectpullquote]

– írta a sztár.

Stallone és Lundgren a két ikonikus akcióhős közös pályája régre nyúlik vissza. A svéd színész játszotta Balboa ellenfelét Drago-t a Rocky IV-ben. Stallone nem feledkezett meg szerepet adni régi barátjának A feláldozhatók-franchise egyes részeben sem.

Dolph Lundgren Aquaman
Dolph Lundgren Vízalatti Alakítása Az Aquaman-Ben / Fotó: Comingsoon

Lundgren a közelmúltban szerepelt a DC sikerfilmjében az Aquamanben is. Stallone pedig a Rambo V – Utolsó vér című filmben láthatjuk újra.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk