Dombóvári István: Ha nincs a háziorvosom, belehalok a koronavírus-fertőzésbe

A humorista súlyos beteg lett a családjával együtt a koronavírus miatti fertőzéstől. Az összes idei fellépését lemondta.

A tudata sem volt tiszta

“Elkaptam a koronavírust! Mindig komolyan vettem, de nem hittem, hogy ilyen lesz. Be voltam oltva, és vigyáztam, ahol csak tudtam, és mégis” – közölte Dombóvári István humorista a Facebook-oldalán, amit a HVG szemlézett.

A bejegyzés szerint a felesége és a 10 hónapos gyerekük is nagyon megbetegedett.

Kapcsolódó cikk

“Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes” – vallotta be őszintén.

Dombóvári István: "A Covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben"

Hirdetések
Amikor kezdett jobban lenni, lement a láza, jött a többi probléma.

“A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom, és a Covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben. Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön” – mondta.

Kapcsolódó cikk

Azt is bevallotta, hogy egy egyhetes infúziókúrát kapott, enni, állni, sőt beszélni se nagyon tud még, de úgy látja, már nem fog meghalni. Szerinte, ha nincs a háziorvosa, akkor belehalt volna a fertőzésbe.
Dombóvári a bejegyzésében azt kérte, mindenki oltassa be magát, és legyen minél kevesebbet emberek között. Azt is közölte: lemondta az összes idei fellépését, mert nem szeretné, hogy azokon terjedjen a vírus.

A bejegyzésénél a hozzászólásokat tiltotta, így nem tud senki kommentelni. Mint írta erre vonatkozólag: “akit zavar az őszinteségem vagy a véleményem, tudja hogy kell kikövetni!
Komment nincs, kérdések sincsenek, ha mégis vannak, szakemberekkel beszéljétek meg, NE egymással!”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet