A hívek adományaiból rendelt drogot a netről, majd szexpartikon terítette az olasz pap

Jó pap is holtig tanul, szokták mondani viccesen. Don Francesco Spagnesi olasz pap szokatlanul gyakran szólította fel a híveket adományozásra.

Drogot vásárolt, amit később fiataloknak terített szexpartikon

Letartóztatta a rendőrség kábítószer-kereskedelem miatt Don Francesco Spagnesit, az olaszországi Pratóban élő papot, aki szexpartikon vett részt, hogy kokaint és a gina vagy GHB néven ismert nemierőszak-drogot árulja a résztvevőknek, írja az Il Messaggero nevű olasz lap.

Az olasz rendőrség szerint a 40 éves plébános a hívek adományaiból vásárolta a drogot, amit aztán a társai által szexuális társkereső oldalakon szervezett partikon árusított. A híveknek utólag már feltűnt, hogy Don Francesco szokatlanul gyakran szólította fel őket adakozásra, amiből állítása szerint „a rászorulókon” segített.
Don Francesco azonban nemcsak árusított, hanem fogyasztott is, ezt megdöbbenéssel vette tudomásul Giovanni Nerbini püspök, aki arról tudott azért, hogy a pap egészségügyi problémákkal küzdött, de kábítószer-függőségre sosem gondolt volna.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Amikor végül 2021 áprilisában kiderült számára Don Francesco függősége, pszichoterápiás rehabilitációra küldte, illetve megvonta tőle a plébánia számlakezelési jogát is, miután gyanús pénzmozgásokat talált. A pap minderre ugyanazt mondta, mint a hívőknek is: „a rászorulókat” segítette a pénzből.
A plébános jelenleg házi őrizetben várja a sorsát.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk