Donald Trump szeretné kiszabadítani ASAP Rocky néven ismert rappert, miután beszélt Kanye Westtel. 

A történet még július elejére nyúlik vissza, amikor is ASAP Rocky rappert letartóztatták. Utcai verekedésbe keveredett Svédországban két férfivel, ahol épp koncertezett.

Asap Rocky Donald Trump Kanye West
Asap Rocky Megmentője Az Egyesült Államok Elnöke, Donald Trump Lehet / Fotó: The Guardian

A két férfi azzal vádolta egy étteremben, hogy eltörte a fejhallgatóikat, majd miután követni kezdték az utcán, ASAP Rocky felszólította őket, hogy ne tegyék. A rappert, testőrét és két ismerősét még aznap éjjel letartóztatták.

ASAP Ant többet sztorizott, mint kellett volna? – Koncertkritika

Az ASAP MOB formáció több mint tíz emberből áll, a tagok elég gyakran cserélődnek, az egyik alapító 2 éve halt meg drogtúladagolásban. A csoportosulás ismertebb előadói közé tartozik ASAP Rocky is, akinek a nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a Peso vagy a Purple Swag. ASAP Ant 2012 óta része az ASAP MOBnak.

Henrik Olsson Lilja, a rapper ügyvédje a New York Times-nak elmondta, hogy ASAP Rocky nem ismeri el bűnösségét és fellebbezni fog az őrizetbevétele ellen.

Ebbe a történetbe csatlakozott Kanye West és Donald Trump, írja a The Guardian.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Épp most beszéltem Kanye Westtel a barátja, A$AP Rocky bebörtönzéséről. Felhívom a nagyon tehetséges svéd miniszterelnököt, hogy mit tehetünk az A$AP Rocky ügyében. Olyan sokan szeretnék, ha gyorsan megoldódna ez az ügy[/perfectpullquote]

– írta Twitter-bejegyzésében.

No Title

Just had a very good call with @SwedishPM Stefan Löfven who assured me that American citizen A$AP Rocky will be treated fairly. Likewise, I assured him that A$AP was not a flight risk and offered to personally vouch for his bail, or an alternative….

Vajon hat a két celeb a hatóságokra?

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk