A ’60-as évekbeli elmegyógyintézetből 1950-es évek freakshow-jába átcsusszanó sorozat már a hetedik szériával kecsegtet. Az AHS:Cult napjaink féktelen politikai tobzódására reflektál, a szereplők között pedig pár ismerős közszereplő is feltűnik.

Hirdetés

Ha felütjük az értelmező kéziszótárat a paranoiánál, akkor az összes ott felsorolt példát már a trailerben is hiba nélkül vési bele az emlékezetünkbe Alexis Martin Woodall, a sorozat producere. Van benne minden: testeket elborító bogárraj, bohóc, creepy varázsló, na meg POLITIKA.

A 2016-os választásokból inspirálódó rendező erős castinggal is kecsegtet, az új évadban Lena Dunham mellett Sarah Paulson, Evan Peters, Emma Roberts és Cheyenne Jackson is feltűnik majd.

A 2018-ban debütáló AHS:Cult trailerét itt nézheted meg (vigyázz, erős kontent):

American Horror Story: Cult – TRAILER [HD]

CONFIRA O PRIMEIRO TRAILER DE AHS: CULT! We don’t own the rights to this song and the video. All the rights belong to the owner of the song, 20th Century Fox Television and FX Networks. We’re not profiting by publishing. Se você gostou do vídeo, não se esqueça de clicar no joinha e se inscreva no canal para receber mais!

Hirdetés